Ubytování ve městě Turanzas

Město Turanzas se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Turanzas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Turanzas

Apartamentos
Apartamentos "mar y ola 2"

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartamentos "mar y ola 2" se nachází 48 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Bufones de Pria je vzdálená 16 km a La Cueva de Tito Bustillo 23 km. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 30 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 32 km od stezky Cares Trail. Letiště Santander je vzdáleno 97 km.

Casa Rural La Escallada
Casa Rural La Escallada

8,8 / 10 (51 hodnocení)

Casa Rural La Escallada se nachází asi 47 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Rural La Escallada má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 18 km od Bufones de Pria a 24 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 98 km.

Beautiful apartment in Posada de Llanes with 3 Bedrooms
Beautiful apartment in Posada de Llanes with 3 Bedrooms

7 / 10 (1 hodnocení)

Beautiful apartment in Posada de Llanes with 3 Bedrooms se nachází v Turanzasu, 16 km od Bufones de Pria, 22 km od La Cueva de Tito Bustillo a 30 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 48 km od jezera Covadonga a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon s výhledem na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Apartmán je vzdálený 32 km od turistické stezky Cares Trail a 42 km od muzea Jurásico de Asturias. Beautiful apartment in Posada de Llanes with 3 Bedrooms leží 97 km od letiště Santander.