Ubytování ve městě San Martín de la Vega del Alberche

Město San Martín de la Vega del Alberche se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín de la Vega del Alberche nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín de la Vega del Alberche

La Casita del Alberche
La Casita del Alberche

9,5 / 10 (89 hodnocení)

V ubytování La Casita del Alberche máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita del Alberche se nachází ve městě San Martín de la Vega del Alberche a nabízí zahradu. 46 km od Avily. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ubytování zahrnuje ložní prádlo, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí, toustovačem a kávovarem. Ve vlastní koupelně najdete vanu, bezplatné toaletní potřeby a fén. La Casita del Alberche stojí 33 km od El Barco de Ávila a 25 km od Arenas de San Pedro. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa Rural Herencia de Ganaderos
Casa Rural Herencia de Ganaderos "Sierra de Gredos- Ávila"

9,5 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Herencia de Ganaderos "Sierra de Gredos- Ávila" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Herencia de Ganaderos "Sierra de Gredos- Ávila" se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Gredos Casa Rural Los Treboles
Gredos Casa Rural Los Treboles

9,2 / 10 (63 hodnocení)

V ubytování Gredos Casa Rural Los Treboles máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Gredos Casa Rural Los Treboles se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí bar. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Salamanca je to 88 km.

CASA RURAL GREDOS
CASA RURAL GREDOS

9,2 / 10 (41 hodnocení)

CASA RURAL GREDOS se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí zahradu a bar. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Los Arroyos
Los Arroyos

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Los Arroyos se nachází v San Martín de la Vega del Alberche v Kastilii a Leonu, 170 km od Madridu, 60 km od Ávily, 100 km od Salamanky, 40 km od Guijuela a 36 km od Madrigal de la Vera. Sierra de Gredos nabízí privilegované přírodní prostředí, klid a svěží teploty i v horkém létě. Venkovský dům Los Arroyos má 2 ložnice s manželskými postelemi s viskoelastickými matracemi a nabízí bezplatné Wi-Fi připojení k internetu. Dům je nový, dobře izolován pro teplo a chlad a má dvě patra a terasu. Hygiena a čištění jsou naší prioritou.

El Locutorio
El Locutorio

9,1 / 10 (11 hodnocení)

El Locutorio se nachází v San Martín de la Vega del Alberche v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Casa Rural La Vega De Gredos
Casa Rural La Vega De Gredos

9 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Vega De Gredos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Vega De Gredos se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má gril a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Antiguo Consistorio
Antiguo Consistorio

9 / 10 (5 hodnocení)

Antiguo Consistorio se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon, 5 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 88 km.

la cabaña de gredos
la cabaña de gredos

8,7 / 10 (43 hodnocení)

La cabaña de gredos se nachází v San Martín de la Vega del Alberche a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Výhled směřuje do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Casa rural princesa
Casa rural princesa

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa rural princesa se nachází v San Martín de la Vega del Alberche v Kastilii a Leonu a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí terasu. Apartmán se nachází v přízemí a má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 88 km.