Ubytování ve městě Rabé de las Calzadas

Město Rabé de las Calzadas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rabé de las Calzadas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rabé de las Calzadas

Hostal-Bar Restaurante
Hostal-Bar Restaurante "La Fuente"

9,4 / 10 (959 hodnocení)

Hostal-Bar Restaurante "La Fuente" se nachází v Rabé de las Calzadas a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 18 km od muzea Burgos. Pokoje mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hostal-Bar Restaurante "La Fuente" poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální, anglická/irská nebo americká snídaně. V Rabé de las Calzadas a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hostal-Bar Restaurante "La Fuente" stojí 20 km od Kolosea Burgos a 11 km od parku El Parral. Na letiště Burgos je to 24 km.

Camino De Rabe
Camino De Rabe

7,7 / 10 (251 hodnocení)

V ubytování Camino De Rabe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camino De Rabe se nachází v Rabé de las Calzadas, 18 km od muzea Burgos a 20 km od Kolosea Burgos. Nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Některé mají také kuchyň s mikrovlnnou troubou a minibarem. Aparthotel stojí 11 km od parku El Parral a kláštera Santa María Real de las Huelgas. Camino De Rabe leží 24 km od letiště Burgos.