Ubytování ve městě Prases

Město Prases se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Prases nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prases

El rincón de Lalo
El rincón de Lalo

10 / 10 (2 hodnocení)

El rincón de Lalo se nachází v obci Prases a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tato chata se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také bowlingová dráha. El rincón de Lalo stojí 33 km od přístavu Santander a 35 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 30 km.

La Flor de Toranzo
La Flor de Toranzo "Vive los Valles Pasiegos"

9,2 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování La Flor de Toranzo "Vive los Valles Pasiegos" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Flor de Toranzo "Vive los Valles Pasiegos" nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 34 km od přístavu Santander. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 35 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 38 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Letiště Santander je ve vzdálenosti 30 km.