Ubytování ve městě Chóvar

Město Chóvar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chóvar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chóvar

Ático Rural en pareja, amigos o familia a la montaña
Ático Rural en pareja, amigos o familia a la montaña "EL COLMENAR"

9 / 10 (18 hodnocení)

Ático Rural se nachází v obci Chóvar ve Valencii. Apartmán má balkon. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. K dispozici je také gril. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 66 km.

Casa rural rústica para parejas, familia o amigos a la montaña
Casa rural rústica para parejas, familia o amigos a la montaña "EL COLMENAR"

7,7 / 10 (12 hodnocení)

Casa rural rústica para parejas, familia o amigos a la montaña "EL COLMENAR" se nachází ve městě Chóvar a nabízí sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sdílenou koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 66 km.