Ubytování ve městě Archivel

Město Archivel se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Archivel nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Archivel

Casa Rural
Casa Rural "La villa del pistacho"

9,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural "La villa del pistacho" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural "La villa del pistacho" se nachází v Archivelu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Vila má 9 ložnic, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 104 km.

Alojamientos Casa Ruiz
Alojamientos Casa Ruiz

8,9 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Casa Ruiz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Casa Ruiz se nachází v Archivelu. Všechny apartmány mají posezení s TV s plochou obrazovkou a některé také DVD a CD přehrávač. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na hory nebo bazén. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 106 km.

Casas Rurales Noguericas
Casas Rurales Noguericas

8,3 / 10 (148 hodnocení)

Tyto okouzlující venkovské domy se nacházejí v severovýchodní Murcii, v malém městě Archivel. Nabízí rustikální ubytování s terasou, zahradou a velkým sezónním venkovním bazénem. Casas Rurales Noguericas je zařízený v tradičním stylu a má útulný salonek s krbem a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také prostorná kuchyň s jídelním koutem, pračkou, lednicí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také zóna s bezplatným Wi-Fi. Venku je velké posezení s výhledem na okolní krajinu, ideální pro stolování pod širým nebem. K dispozici je také dětské hřiště a stolní tenis. Casas Rurales Noguericas se nachází pouhých 10 minut chůze od obchodů, barů a restaurací v Archivelu, kde si hosté mohou vychutnat tapas z místních produktů. K dispozici je také řada turistických tras. Caravaca de la Cruz s hrady, kostely a muzei se nachází 15 km daleko. Do měst Lorca a Murcia dojedete autem za něco málo přes hodinu. Vezměte prosím na vědomí dočasné uzavření: - bazén 2: od 30. září 2022 do 8. června 2023.