Ubytování ve městě Fezzano

Město Fezzano se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Fezzano nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fezzano

A~Mare Casa Vacanze
A~Mare Casa Vacanze

9,8 / 10 (18 hodnocení)

A má sdílený lounge, zahradu a terasu.Mare Casa Vacanze nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře v obci Fezzano. 41 km od Sestri Levante.

La Stanzetta Viola
La Stanzetta Viola

8,9 / 10 (86 hodnocení)

La Stanzetta Viola se nachází ve Fezzano di Portovenere, 10 minut jízdy od Portovenere a nabízí bezplatné Wi-Fi. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Cà da Ro
Cà da Ro

8,4 / 10 (15 hodnocení)

Cà da Ro se nachází ve Fezzanu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. 41 km od Sestri Levante.

La Terrazza nel carrùggio
La Terrazza nel carrùggio

7,7 / 10 (11 hodnocení)

La Terrazza nel carrùggio se nachází 8,5 km od hradu sv. Jiří a nabízí výhled na moře, sdílený lounge, zahradu a terasu. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 35 km od kongresového centra Carrara.

Wonderful Sea View - Terrace and Parking
Wonderful Sea View - Terrace and Parking

7,5 / 10 (26 hodnocení)

Wonderful Sea View - Terrace and Parking se nachází ve Fezzanu, 8,3 km od hradu sv. Jiří, a nabízí obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Casa
Casa "L'Alloria"

7,2 / 10 (13 hodnocení)

Casa "L'Alloria" se nachází ve Fezzanu, 8,3 km od hradu sv. Jiří a 35 km od kongresového centra Carrara. Nabízí gril a klimatizaci. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 5,9 km od Technického námořního muzea.

Alba Marina
Alba Marina

6,7 / 10 (16 hodnocení)

Alba Marina se nachází ve Fezzanu, 7,7 km od hradu sv. Jiří a 34 km od kongresového centra Carrara. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.