Ubytování ve městě Drapia

Město Drapia se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Drapia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Drapia

roberto apartments
roberto apartments

9 / 10 (21 hodnocení)

Apartmány roberto se nacházejí v obci Drapia, 2,8 km od letoviska Lido Alex a 2,9 km od pláže Acquamarina, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, klimatizaci, sezonní venkovní bazén i sdílený lounge. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

GREEN ROOM IN VILLA ANGISI
GREEN ROOM IN VILLA ANGISI

9 / 10 (1 hodnocení)

GREEN ROOM IN VILLA ANGISI se nachází v obci Drapia, 2,9 km od letoviska Lido Alex a 3 km od pláže Acquamarina, a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené asi 5,1 km od svatyně Santa Maria dell'Isola, 5,7 km od přístavu Tropea a 31 km od hradu Murat.Všechny pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Nice apartment in Drapia with WiFi and 2 Bedrooms
Nice apartment in Drapia with WiFi and 2 Bedrooms

Nice apartment in Drapia se nachází v Drapii, 8,1 km od přístavu Tropea a 33 km od hradu Murat, a nabízí výhled na moře a Wi-Fi.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,4 km od svatyně Santa Maria dell'Isola a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

"La vita è bella"

7,5 / 10 (14 hodnocení)

B&B "La vita è bella" rooms se nachází na atraktivním místě ve městě Drapia, kousek od Lido Alex, pláže Acquamarina a pláže Costa degli Dei. Nabízí bar a bezplatné Wi-Fi.