Ubytování ve městě Zlobin

Město Zlobin se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zlobin nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zlobin

Med Strmci
Med Strmci

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Med Strmci se nachází ve Zlobinu a nabízí sdílený lounge a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor
Kuća za odmor "Arija"

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Kuća za odmor nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Arija" se nachází ve Zlobinu. 22 km od Crikvenice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Studio Apartman Sanja
Studio Apartman Sanja

9,5 / 10 (29 hodnocení)

Nachází se ve Zlobíně ve Studio Apartman Sanja má terasu.24 km od Crikvenice.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman SAN
Apartman SAN

9,4 / 10 (50 hodnocení)

Apartman SAN se nachází ve Zlobinu a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice.

Chalet The Fox
Chalet The Fox

8 / 10 (1 hodnocení)

Chata The Fox se nachází ve Zlobinu, 26 km od hradu Trsat, 27 km od národního parku Risnjak a Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, a nabízí zahradu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Beautiful apartment in Zlobin with 1 Bedrooms and WiFi
Beautiful apartment in Zlobin with 1 Bedrooms and WiFi

Beautiful apartment in Zlobin with 1 Bedrooms and WiFi se nachází ve Zlobinu, 25 km from Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 25 km from Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 29 km from stadionu HNK Rijeka Rujevica.24 km od hradu Trsat.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Zlobin
Two-Bedroom Apartment in Zlobin

Two-Bedroom Apartment in Zlobin se nachází ve Zlobinu.24 km od Crikvenice.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Zlobin with 1 Bedrooms and WiFi
Stunning home in Zlobin with 1 Bedrooms and WiFi

6,7 / 10 (3 hodnocení)

Ohromující dům ve Zlobíně s 1 ložnicemi a WiFi se nachází ve Zlobině, 26 km od zámku Trsat, 27 km od Národního parku Risnjak a 27 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Zlobin/Gorski Kotar 30458
Holiday home in Zlobin/Gorski Kotar 30458

Prázdninový dům se nachází 24 km od hradu Trsat, 25 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 25 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Zlobin/Gorski Kotar 30458 se nachází ve Zlobinu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.