Ubytování ve městě Bogatić

Město Bogatić se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bogatić nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bogatić

Kuća za odmor Joko i Jeka
Kuća za odmor Joko i Jeka

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Nachází se pouhých 39 km od pevnosti Barone, Kuća za odmor Joko i Jeka se nachází v Bogatici a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rural House Kod Slapa
Rural House Kod Slapa

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Rural House Kod Slapa se nachází v Bogatici a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.

Rural house Mudrinic
Rural house Mudrinic "Ivini dvori"

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Rural house nabízí sezónní venkovní bazén, fitness centrum a sdílený lounge. Mudrinic "Ivini dvori" se nachází v Bogatići a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

Rural House Gluic
Rural House Gluic

9 / 10 (2 hodnocení)

Rural House Gluic se nachází v Bogatici a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, fitness centrum, Wi-Fi zdarma a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

New! Promina luxury villa with 72sqm Heated Pool, Jacuzzi, Infrared Sauna, Tennis court, Media room
New! Promina luxury villa with 72sqm Heated Pool, Jacuzzi, Infrared Sauna, Tennis court, Media room

8 / 10 (4 hodnocení)

New, New! Luxusní vila Promina se 72 m2 vyhřívaným bazénem, vířivkou, infračervenou saunou a tenisovým kurtemMedia room nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Marija
Holiday Home Marija

7 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Marija se nachází v Bogatici a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 44 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.