Ubytování v regionu Bjelovarsko-bilogorská župa

V regionu Bjelovarsko-bilogorská župa nabízíme celkem 94 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Bjelovarsko-bilogorská župa 20 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Bjelovarsko-bilogorská župa

Další ubytování v oblasti Bjelovarsko-bilogorská župa

Apartment IG4U, City center
Apartment IG4U, City center

10 / 10 (35 hodnocení)

Apartment IG4U, City center se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Malé Sredice a 2,8 km od Hrgovljani. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ivanovčani je vzdálený 3,6 km a Brezovac 4,1 km.

Apartman Vesna
Apartman Vesna

10 / 10 (28 hodnocení)

Apartman Vesna se nachází v Bjelovaru, jen 1,4 km od Malé Sredice. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 2,6 km od Velike Sredice.

Apartman Isabella
Apartman Isabella

10 / 10 (16 hodnocení)

Apartman Isabella se nachází v Daruvaru, 1,8 km od Ljudevitno Selo, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a úschovnou zavazadel. Tento apartmán se nachází v budově z roku 1988, 4,4 km od Doljani a 4,6 km od Batinjani Podborski.

Kuća za odmor Alea Rustica Daruvar
Kuća za odmor Alea Rustica Daruvar

10 / 10 (11 hodnocení)

Kuća za odmor se nachází ve městě Daruvar, jen 3,2 km od stanice Bijela. Alea Rustica Daruvar nabízí ubytování s grilem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Holiday home Grofica
Holiday home Grofica

10 / 10 (8 hodnocení)

Holiday home Grofica se nachází v Daruvaru, pouhých 600 metrů od termálních lázní Daruvar, a nabízí ubytování se zahradou, grilem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartman Ana
Apartman Ana

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Ana se nachází v Daruvaru, necelý 1 km od Daruvaru a 9 minut chůze od parku Julijev, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen necelý 1 km od parku-šuma a 9 minut chůze od Adama.

Apartman Ljubica
Apartman Ljubica

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartman Ljubica se nachází v Daruvaru, 1 km od termálních lázní Daruvar, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a klimatizací. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Apartman Lega - Daruvar
Apartman Lega - Daruvar

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Lega - Daruvar se nachází v Daruvaru, 2,9 km od Doljani a 3 km od Ljudevitno Selo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nachází se 3,7 km od Donji Daruvar a má společnou kuchyň.

Stunning home in Gornje Plavnice with 3 Bedrooms
Stunning home in Gornje Plavnice with 3 Bedrooms

10 / 10 (2 hodnocení)

Stunning home in Gornje Plavnice with 3 Bedrooms se nachází v Gornje Plavnice a nabízí ubytování se soukromým bazénem.33 km od Gyékényes.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Starcevljani with Jacuzzi, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Starcevljani with Jacuzzi, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (2 hodnocení)

Nice home in Starcevljani se nachází ve Starčevljani, 2,4 km od města Novi Skučani a 3,5 km od Staré Diklenice.Nabízím 2 ložnice, Wi-Fi zdarma, venkovní bazén a klimatizaci.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Tiny house AMBAR
Tiny house AMBAR

10 / 10 (1 hodnocení)

TINY HOUSE se nachází ve Starčevljani, 3,2 km od Kobasičari a 3,8 km od Kapely. AMBAR nabízí klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Robinzonski smještaj Oaza mira
Robinzonski smještaj Oaza mira

10 / 10 (1 hodnocení)

Robinzonski smještaj Oaza mira se nachází asi 3,8 km od Šuplja Lipa. Nabízí výhled na jezero, bar, sdílený lounge a zahradu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Apartman Park
Apartman Park

9,9 / 10 (58 hodnocení)

Apartman Park se nachází v Daruvaru, pouhých 600 metrů od termálních lázní Daruvar, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi.

Studio Apartment Lea
Studio Apartment Lea

9,9 / 10 (42 hodnocení)

Studio Apartment Lea se nachází v Čazma a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.

Apartman NIVA Daruvar
Apartman NIVA Daruvar

9,9 / 10 (30 hodnocení)

Apartman NIVA Daruvar se nachází v Daruvaru, necelý 1 km od Daruvaru a 8 minut chůze od parku Julijev, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Sídlí v budově z roku 2010 a leží 5 km od obce Izletište Vranjevina a Vranjevina.

Studio apartman SMILEY
Studio apartman SMILEY

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Studio apartman SMILEY se nachází v Bjelovaru, pouhých 100 metrů od Ždralovi, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 4,4 km od obce Grginac a 4,7 km od Malé Sredice.

Studio apartman Lea 2
Studio apartman Lea 2

9,9 / 10 (21 hodnocení)

Studio apartman Lea 2 se nachází v Čazma, 3,7 km od Bosiljeva Česmanského, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady.

Central Park Apartments
Central Park Apartments

9,9 / 10 (16 hodnocení)

Central Park Apartments se nachází v Bjelovaru, 2,7 km od Malé Sredice a 2,8 km od Hrgovljani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Dada
Apartment Dada

9,8 / 10 (47 hodnocení)

Apartment Dada se nachází v Bjelovaru a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman H8
Apartman H8

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Apartman H8 se nachází v Bjelovaru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 49 km od Barcs.

Apartman Infinity
Apartman Infinity

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Apartman Infinity se nachází v Čazma a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 40 km od Sesvete.

Studio apartman Rossa
Studio apartman Rossa

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Studio apartman Rossa se nachází v Daruvaru, 1,8 km od Ljudevitno Selo. Nabízí ubytování s grilem, bezplatným Wi-Fi a úschovnou zavazadel. Sídlí v budově z roku 1986, 3,1 km od Donji Daruvar a 4,3 km od Gornji Daruvar.

Ginko sobe Daruvar
Ginko sobe Daruvar

9,7 / 10 (177 hodnocení)

Ginko vzlyká Tříhvězdičkový hotel Daruvar se nachází ve městě Daruvar. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a bar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště.

Studio Apartman Ždral
Studio Apartman Ždral

9,7 / 10 (72 hodnocení)

Studio Apartman Ždral se nachází v Daruvaru, 13 minut chůze od termálních lázní Daruvar, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Studio apartman the little Prince
Studio apartman the little Prince

9,7 / 10 (71 hodnocení)

Studio apartman the little Prince se nachází v Bjelovaru, 1,9 km od Hrgovljani a 2,4 km od Staré Plavnice. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Queen
Studio apartman Queen

9,7 / 10 (59 hodnocení)

Studio apartman Queen se nachází v Bjelovaru, 2,4 km od Staré Plavnice, 3 km od Malé Sredice a 3,4 km od Ivanovčani, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od obce Hrgovljani a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman i studio apartman Vitana
Apartman i studio apartman Vitana

9,7 / 10 (45 hodnocení)

Nachází se v Garešnici v regionu Bjelovar-Bilogora, Apartman i studio Apartmán Vitana nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Mira
Apartman Mira

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Apartman Mira se nachází v Daruvaru, 500 metrů od Daruvaru a 2,8 km od Ljudevitno Selo. Nabízí restauraci a klimatizaci. Nachází se 3,2 km od Doljani a má bankomat.

Apartman Škudar
Apartman Škudar

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Škudar se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Markovac Trojstveni a 2,2 km od Letičani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 1,2 km od Ivanovčani a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Hubertus 5*
Apartman Hubertus 5*

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Apartman Hubertus 5 se nachází jen 2,4 km od Gornji Draganec.* nabízí ubytování ve Vagovině s přístupem do společného lounge, zahrady a sdílené kuchyně. Ubytování bylo postaveno v roce 2019 a má balkon a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Varadero
Studio apartman Varadero

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Studio apartman Varadero se nachází v Bjelovaru a nabízí bar. 40 km od Gyékényes. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartman Oaza
Apartman Oaza

9,6 / 10 (77 hodnocení)

Apartman Oaza se nachází v Daruvaru v regionu Bjelovar-Bilogora a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Country House Vrbovčanka
Country House Vrbovčanka

9,6 / 10 (62 hodnocení)

Country House Vrbovčanka se nachází v Daruvaru, 3,6 km od obce Vrbovac Podborski a 4,2 km od stanice Bijela. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Apartment Borik
Apartment Borik

9,6 / 10 (54 hodnocení)

Apartmán Borik se nachází asi 2,4 km od obce Stare Plavnice a nabízí zahradu, gril, terasu a výhled na město. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Country House Na Malenom brijegu
Country House Na Malenom brijegu

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Country House Na Malenom brijegu se nachází v Bjelovaru a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.

Apartments Place4you
Apartments Place4you

9,6 / 10 (36 hodnocení)

Tento apartmán se nachází v Bjelovaru a nabízí terasu s výhledem do zahrady. Hosté mají k dispozici balkon. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení a bezplatné parkování na místě.

Apartment Eleco
Apartment Eleco

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Eleco se nachází v Bjelovaru, 2,9 km od Markovac Trojstveni, 3 km od Letičani a 4 km od Malé Sredice. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 1,6 km od Ivanovčani a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Bed&Breakfast Vinarija Coner
Bed&Breakfast Vinarija Coner

9,5 / 10 (135 hodnocení)

Bed&Breakfast Vinarija Coner se nachází v Peščeniku, 16 km od centra Bjelovaru. Bed and breakfast nabízí dětské hřiště, výhled do zahrady a restauraci. K dispozici je soukromé neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

KM therooms BJELOVAR
KM therooms BJELOVAR

9,5 / 10 (125 hodnocení)

KM therooms BJELOVAR se nachází v Bjelovaru, 1,1 km od Veliké Sredice a 1,8 km od Staré Plavnice. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Ubytování je vzdálené 4,3 km od Gudovace a 4,3 km od Hrgovljani.

Apartman 19:14
Apartman 19:14

9,5 / 10 (60 hodnocení)

Apartman 19:14 se nachází v Bjelovaru, 1,8 km od Malé Sredice a 2,6 km od Velike Sredice, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 2,8 km od obce Hrgovljani a 2,9 km od obce Stare Plavnice.

Studio apartman Toplica
Studio apartman Toplica

9,5 / 10 (48 hodnocení)

Studio apartman Toplica se nachází v Daruvaru a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na bazén. 2,7 km od Donji Daruvar. Nabízí výhled do zahrady a na město.

Studio apatrman Pijalović
Studio apatrman Pijalović

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Studio apatrman Pijalović se nachází v Bjelovaru, 2,9 km od Ivanovčani a 3 km od Malé Sredice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Luxury Rooms Bjelovar
Luxury Rooms Bjelovar

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Luxury Rooms Bjelovar se nachází v Bjelovaru, 200 metrů od Velike Sredice, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a gril. Penzion nabízí dětské hřiště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartmani
Studio apartmani "Štimac"

9,4 / 10 (28 hodnocení)

Nachází se 800 metrů od Zdenčac, Studio apartmani "Štimac" nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Wi-Fi je dostupné zdarma.

House of Tea
House of Tea

9,4 / 10 (25 hodnocení)

House of Tea se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Hrgovljani a 2 km od Staré Plavnice, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Kućica na kraju sela
Kućica na kraju sela

9,4 / 10 (21 hodnocení)

Kućica na kraju sela se nachází v Martinacu Trojstveni. Gyékényes leží 32 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Kod Dade
Kod Dade

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Kod Dade se nachází v Daruvaru, 4,4 km od Šibovacu a 4,8 km od stanice Bijela. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Doljani je vzdálené 2,1 km a Ljudevitno Selo 4,4 km.

Apartman OPG Balja
Apartman OPG Balja

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Apartman OPG Balja se nachází v Garešnici, pouhých 400 metrů od Garešnice, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Je vzdálen 2,5 km od města Ciglenica a nabízí úschovnu zavazadel.