Ubytování ve městě Bjelovar

Město Bjelovar se nachází v regionu Bjelovarsko-bilogorská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bjelovar nabízíme 33 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bjelovar

Apartment IG4U, City center
Apartment IG4U, City center

10 / 10 (35 hodnocení)

Apartment IG4U, City center se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Malé Sredice a 2,8 km od Hrgovljani. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ivanovčani je vzdálený 3,6 km a Brezovac 4,1 km.

Apartman Vesna
Apartman Vesna

10 / 10 (28 hodnocení)

Apartman Vesna se nachází v Bjelovaru, jen 1,4 km od Malé Sredice. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 2,6 km od Velike Sredice.

Studio apartman SMILEY
Studio apartman SMILEY

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Studio apartman SMILEY se nachází v Bjelovaru, pouhých 100 metrů od Ždralovi, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 4,4 km od obce Grginac a 4,7 km od Malé Sredice.

Central Park Apartments
Central Park Apartments

9,9 / 10 (16 hodnocení)

Central Park Apartments se nachází v Bjelovaru, 2,7 km od Malé Sredice a 2,8 km od Hrgovljani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Dada
Apartment Dada

9,8 / 10 (47 hodnocení)

Apartment Dada se nachází v Bjelovaru a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman H8
Apartman H8

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Apartman H8 se nachází v Bjelovaru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 49 km od Barcs.

Studio apartman the little Prince
Studio apartman the little Prince

9,7 / 10 (71 hodnocení)

Studio apartman the little Prince se nachází v Bjelovaru, 1,9 km od Hrgovljani a 2,4 km od Staré Plavnice. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Queen
Studio apartman Queen

9,7 / 10 (59 hodnocení)

Studio apartman Queen se nachází v Bjelovaru, 2,4 km od Staré Plavnice, 3 km od Malé Sredice a 3,4 km od Ivanovčani, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od obce Hrgovljani a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Škudar
Apartman Škudar

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Škudar se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Markovac Trojstveni a 2,2 km od Letičani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 1,2 km od Ivanovčani a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Varadero
Studio apartman Varadero

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Studio apartman Varadero se nachází v Bjelovaru a nabízí bar. 40 km od Gyékényes. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Borik
Apartment Borik

9,6 / 10 (54 hodnocení)

Apartmán Borik se nachází asi 2,4 km od obce Stare Plavnice a nabízí zahradu, gril, terasu a výhled na město. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Country House Na Malenom brijegu
Country House Na Malenom brijegu

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Country House Na Malenom brijegu se nachází v Bjelovaru a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.

Apartments Place4you
Apartments Place4you

9,6 / 10 (36 hodnocení)

Tento apartmán se nachází v Bjelovaru a nabízí terasu s výhledem do zahrady. Hosté mají k dispozici balkon. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení a bezplatné parkování na místě.

Apartment Eleco
Apartment Eleco

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Eleco se nachází v Bjelovaru, 2,9 km od Markovac Trojstveni, 3 km od Letičani a 4 km od Malé Sredice. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 1,6 km od Ivanovčani a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Bed&Breakfast Vinarija Coner
Bed&Breakfast Vinarija Coner

9,5 / 10 (135 hodnocení)

Bed&Breakfast Vinarija Coner se nachází v Peščeniku, 16 km od centra Bjelovaru. Bed and breakfast nabízí dětské hřiště, výhled do zahrady a restauraci. K dispozici je soukromé neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

KM therooms BJELOVAR
KM therooms BJELOVAR

9,5 / 10 (125 hodnocení)

KM therooms BJELOVAR se nachází v Bjelovaru, 1,1 km od Veliké Sredice a 1,8 km od Staré Plavnice. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Ubytování je vzdálené 4,3 km od Gudovace a 4,3 km od Hrgovljani.

Apartman 19:14
Apartman 19:14

9,5 / 10 (60 hodnocení)

Apartman 19:14 se nachází v Bjelovaru, 1,8 km od Malé Sredice a 2,6 km od Velike Sredice, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 2,8 km od obce Hrgovljani a 2,9 km od obce Stare Plavnice.

Studio apatrman Pijalović
Studio apatrman Pijalović

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Studio apatrman Pijalović se nachází v Bjelovaru, 2,9 km od Ivanovčani a 3 km od Malé Sredice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Luxury Rooms Bjelovar
Luxury Rooms Bjelovar

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Luxury Rooms Bjelovar se nachází v Bjelovaru, 200 metrů od Velike Sredice, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a gril. Penzion nabízí dětské hřiště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

House of Tea
House of Tea

9,4 / 10 (25 hodnocení)

House of Tea se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Hrgovljani a 2 km od Staré Plavnice, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Sobe Mrak
Sobe Mrak

9,1 / 10 (48 hodnocení)

Sobe Mrak se nachází v Bjelovaru, nedaleko Ždralovi a Novoseljani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman ŠIPA
Apartman ŠIPA

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Apartman ŠIPA se nachází v Bjelovaru, 2,1 km od Malo Korenovo, 2,3 km od Malé Sredice a 3,3 km od Nového Pavla. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Je vzdálen necelý 1 km od Brezovace a nabízí terasu a bezplatné parkování.

RETRO Apartments
RETRO Apartments

9 / 10 (18 hodnocení)

RETRO Apartments se nachází v Bjelovaru, 2,2 km od Malé Sredice a 2,5 km od Hrgovljani. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Apartment Premier
Apartment Premier

9 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Premier se nachází v Bjelovaru, nedaleko obce Hrgovljani a 2,4 km od obce Stare Plavnice. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, bar a zahradu. Nabízí gril, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Studio Apartman Škudar
Studio Apartman Škudar

9 / 10 (2 hodnocení)

Studio Apartman Škudar se nachází v Bjelovaru, 2,2 km od Letičani a 3,6 km od Gornje Plavnice. Nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ivanovčani je vzdálený 1,2 km a Markovac Trojstveni 2,1 km.

Amazing home in Bjelovar with Swimming Pool
Amazing home in Bjelovar with Swimming Pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Bjelovar with Swimming Pool se nachází v Bjelovaru a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Branko-3
Branko-3

Branko-3 se nachází v Bjelovaru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Barcs leží 48 km daleko.

Rooms & Apartment Vinia
Rooms & Apartment Vinia

8,7 / 10 (57 hodnocení)

Rooms & Apartment Vinia se nachází v obci Letičani, 5 km od centra města Bjelovar. Nabízí možnost jízdy na koni, vinařství s domácím vínem a à la carte restauraci, která podává tradiční jídlo a domácí vína.

Studio Apartman Jovičić
Studio Apartman Jovičić

8,5 / 10 (15 hodnocení)

Studio Apartman Jovičić se nachází v Bjelovaru, 3 km od Malé Sredice, 3 km od Ivanovčani a 3,2 km od Staré Plavnice. Ubytování je vzdálené 2,4 km od obce Hrgovljani a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Grzetic-Anica
Grzetic-Anica

Grzetic-Anica se nachází v Bjelovaru. Barcs leží 48 km daleko.

Andreas-App-Conny
Andreas-App-Conny

Andreas-App-Conny se nachází v Bjelovaru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Barcs leží 48 km daleko.

HOTEL CENTRAL
HOTEL CENTRAL

7,4 / 10 (94 hodnocení)

HOTEL CENTRAL se nachází v Bjelovaru, 2 km od Malé Sredice. Nabízí restauraci, bar a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a leží 2,8 km od Velike Sredice.

Andreas-App-Maria
Andreas-App-Maria

Andreas-App-Maria se nachází v Bjelovaru. Barcs leží 48 km daleko.