Ubytování ve městě Villamiel de Toledo

Město Villamiel de Toledo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamiel de Toledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamiel de Toledo

Toledo ciudad de las tres culturas , un lugar para disfrutar todas las familias con sus hijos
Toledo ciudad de las tres culturas , un lugar para disfrutar todas las familias con sus hijos " DESAYUNO INCLUIDO"

8,9 / 10 (86 hodnocení)

Toledo ciudad de las tres culturas, un lugar para disfrutar todas las familias con sus hijos " DESAYUNO INCLUIDO" se nachází v obci Villamiel de Toledo, 22 km od muzea Puy du Fou España a 21 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 21 km od vlakového nádraží v Toledu. Apartmán má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 22 km od Toledovy katedrály a Puerta del Sol Toledo. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas leží 91 km od Toledo ciudad de las tres culturas, un lugar para disfrutar todas las familias con sus hijos " DESAYUNO INCLUIDO".

La casa de la tinaja piscina y chimenea
La casa de la tinaja piscina y chimenea

8,7 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování La casa de la tinaja piscina y chimenea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casa de la tinaja piscina se nachází v obci Villamiel de Toledo, pouhých 21 km od Puy du Fou España. y chimenea nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od muzea Casa-Museo de El Greco a vlakového nádraží v Toledu. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 89 km. Jimeno.