Ubytování ve městě Vilar

Město Vilar se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilar nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilar

Agradable casa con patio a 100 metros de la playa
Agradable casa con patio a 100 metros de la playa

9,7 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Agradable casa con patio a 100 metros de la playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Agradable casa con patio s bezplatným Wi-Fi. a 100 metros de la playa se nachází na pláži ve Vilariño. Do města Pontevedra je to 23 km. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa. Agradable casa con patio a 100 metros de la playa stojí 14 km od Sanxenxo a 9 km od Viga. Na letiště Vigo je to 16 km.

Luna de Vilar
Luna de Vilar

9,6 / 10 (31 hodnocení)

Luna de Vilar se nachází ve Vilarpescozu v Galicii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště A Coruña je to 131 km.

A Casa do Ferrador
A Casa do Ferrador

9,3 / 10 (69 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Vilar, A Casa do Ferrador nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sezónní venkovní bazén a zahradu. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Venkovský dům má také gril. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 20 km od katedrály Santiago de Compostela a 16 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 13 km.

A CASIÑA DA PALMERA
A CASIÑA DA PALMERA

9,3 / 10 (34 hodnocení)

V ubytování A CASIÑA DA PALMERA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. A CASIÑA DA PALMERA se nachází ve městě Vilar, 1 km od pláže Praia de Carnota, 2,8 km od pláže Praia de Cons a 2,8 km od pláže Praia do Cancelo. K vodopádu Ezaro je to 17 km. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 80 km.

A Casa dos Avós - Vilariño - A Coruña
A Casa dos Avós - Vilariño - A Coruña

9,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování A Casa dos Avós - Vilariño - A Coruña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Casa dos avos stojí 49 km od Santiaga de Compostela a 30 km od města A Coruña.

Casa
Casa "A Rúa" - Preciosa casa en la montaña con amplio jardín

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Casa "A Rúa" - Preciosa casa en la montaña con amplio jardín se nachází ve Vilariñu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 50 km od Estación Maritima a 46 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Na letiště Vigo je to 44 km.

Apartamentos Vilarchao
Apartamentos Vilarchao

8,8 / 10 (42 hodnocení)

Apartamentos Vilarchao se nachází ve městě Vilarchao a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Všechny apartmány mají TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 136 km.

Hotel As Camelias
Hotel As Camelias

8,7 / 10 (206 hodnocení)

Hotel As Camelias se nachází v Arteixo a nabízí rodinný pobyt bez ohledu na důvod vaší návštěvy. Jen 10 minut od A Coruña, budete moci vychutnat širokou škálu volnočasových aktivit ve městě skla, buď soukromou nebo veřejnou dopravou. Jsme také jen 5 minut od sídla nadnárodní Inditex, 13 minut od letiště, 10 minut od vlakového nádraží A Coruña a výstaviště EXPOCoruña. Naše strategická poloha díky spojení s A-6 a AP-9 nám umožňuje velmi dobře komunikovat s dalšími body komunity, jako je Santiago de Compostela. Kromě toho se hosté mohou těšit na nádherné pláže obce vzdálené jen 2,5 km. Naše ubytování je vybaveno bezplatným Wi-Fi připojením a digitálním otevíracím systémem. Pokoje jsou plně vybavené TV, topením, toaletními potřebami a vlastní koupelnou. V restauraci As Camelias se podávají snídaně à la carte a večeře. Snažíme se nabídnout kvalitní suroviny s tradiční kuchyní. Naše recepce má turistické informace, které mohou být doplněny doporučeními kteréhokoli člena našeho týmu.

Albergue fillobal
Albergue fillobal

8,4 / 10 (535 hodnocení)

Albergue fillobal se nachází ve Vilaru a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Hostel poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje v hostelu mají posezení. Albergue fillobal poskytuje ubytování se sdílenou koupelnou se sprchou. Na letiště A Coruña je to 145 km.

CASA GRANDE VILAR
CASA GRANDE VILAR

CASA GRANDE VILAR se nachází ve Vilaru a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze pronajmout auto. Letiště Asturias leží 124 km daleko.

4 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Empalme de Vilar
4 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Empalme de Vilar

Empalme de Vilar se nachází ve Vilaru a nabízí zázemí pro grilování, 4 ložnice, soukromou uzavřenou zahradu s bazénem, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Vila stojí 16 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 18 km od vyhlídky. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 13 km.