Ubytování ve městě Totanés

Město Totanés se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Totanés nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Totanés

Villa Mandrés. Casa con jardín y piscina. Proximo a Puy Du Fou.
Villa Mandrés. Casa con jardín y piscina. Proximo a Puy Du Fou.

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Villa Mandrés. Casa con jardín y piscina. Proximo a Puy Du Fou. Tento apartmán se nachází v Totanés a nabízí soukromý bazén, kuchyň a výhled do zahrady. 34 km od Puy du Fou España. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Casa-Museo de El Greco a vlakové nádraží v Toledu jsou vzdálené 31 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 117 km. Casa con jardín y piscina. Proximo a Puy Du Fou...

Vivienda de Uso Turístico
Vivienda de Uso Turístico "La Era"

8,3 / 10 (7 hodnocení)

Vivienda de Uso Turístico "La Era" se nachází v Totanés, 34 km od Puy du Fou España a 31 km od Casa-Museo de El Greco. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Vivienda de Uso Turístico "La Era" stojí 31 km od vlakového nádraží v Toledu a 32 km od katedrály v Toledu. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 117 km.

casa rural los corrales Totanes puy du Fou España
casa rural los corrales Totanes puy du Fou España

Los Corrales se nachází v bělostném domě v centru města Totanés a nabízí zahradu s bazénem a sluneční terasou. Nabízí klimatizované pokoje s výhledem na pohoří Toledo a bezplatné parkování. Všechny pokoje mají rustikální interiér s nábytkem z tmavého dřeva a stropními trámy, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Los Corrales má sdílený lounge se stolními hrami a knihovnu s výhledem na město. Na místě je restaurace a podává se snídaně formou bufetu. Do Toleda dojedete autem za 30 minut a do národního parku Cabañeros za necelou hodinu.