Ubytování ve městě Santa Maria del Tietar

Město Santa Maria del Tietar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Maria del Tietar nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Maria del Tietar

Gredosrentals - Apartamento Tietar
Gredosrentals - Apartamento Tietar

10 / 10 (1 hodnocení)

GredosRental - Apartamento Tietar se nachází v Santa Maria del Tietar a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 106 km.

Casa Rural La Montaña
Casa Rural La Montaña

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural La Montaña se nachází v Santa Maria del Tietar a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

La Posada del Tiétar
La Posada del Tiétar

8,9 / 10 (54 hodnocení)

La Posada del Tiétar je 4hvězdičkový hotel v Santa Maria del Tietar. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je služba concierge, turistické informace a úschovna zavazadel. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Všechny pokoje v La Posada del Tiétar mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Každý den se podává snídaně à la carte, kontinentální a americká. La Posada del Tiétar provozuje restauraci, která podává španělskou, místní a mezinárodní kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská a bezlepková jídla. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a rybaření. Tento 4hvězdičkový hotel zajišťuje službu půjčení aut. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 106 km a hotel zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Guijarro con piscina
Villa Guijarro con piscina "The Vintage experience"

8,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Villa Guijarro con piscina "The Vintage experience" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Guijarro con piscina "The Vintage experience" se nachází v Santa Maria del Tietar. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

Villa Amaris
Villa Amaris

Villa Amaris se nachází v Santa Maria del Tietar a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 6 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

El Rincón del Tiétar
El Rincón del Tiétar

El Rincón del Tiétar se nachází v Santa Maria del Tietar a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou, vanou a fénem. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 106 km.