Ubytování ve městě Sant Jordi de Cercs

Město Sant Jordi de Cercs se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Jordi de Cercs nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Jordi de Cercs

Apartamento rural en el Berguedà
Apartamento rural en el Berguedà "Lluis & Antonia" A Ac

9,6 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Apartamento rural en el Berguedà "Lluis & Antonia" A Ac máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento rural en el Berguedà "Lluis & Antonia"" A Ac nabízí ubytování s balkonem, asi 15 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. Apartamento rural en el Berguedà "Lluis & Antonia" stojí 20 km od zahrad Artigas."A Ac, Massís del Pedraforca je 31 km daleko. Letiště Andorra–Ubytování je vzdálené 69 km od La Seu d'Urgell a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Apartamento Can Jasana
Apartamento Can Jasana

9,2 / 10 (32 hodnocení)

Apartamento Can Jasana se nachází v Sant Jordi de Cercs, 20 km od zahrad Artigas, 31 km od Massís del Pedraforca a 33 km od Maselly. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 15 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Apartmán má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od lyžařského střediska La Molina a 44 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell, 69 km od Apartamento Může Jasana.

Ample house w/ Views in front of Baells reservoir
Ample house w/ Views in front of Baells reservoir

9,2 / 10 (20 hodnocení)

Ample house w/ Views in front of Baells reservoir nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 16 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Ample house w/ Views in front of Baells reservoir stojí 21 km od zahrad Artigas a 32 km od Massís del Pedraforca. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 70 km.

Apartamento en el pirineo catalan
Apartamento en el pirineo catalan

7,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartamento en se nachází v Sant Jordi de Cercs, 15 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 20 km od zahrad Artigas. el pirineo catalan nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 41 km od lyžařského střediska La Molina a 44 km od lyžařského střediska Port del Comte. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od města Massís del Pedraforca a 33 km od obce Masella. Letiště Andorra–Apartamento en el pirineo catalan stojí 69 km od letiště La Seu d'Urgell.