Ubytování ve městě San Tirso de Abres

Město San Tirso de Abres se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Tirso de Abres nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Tirso de Abres

Apartamentos Rio Eo
Apartamentos Rio Eo

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Apartamentos Rio Eo se nachází v San Tirso de Abres a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají výhled na hory nebo bazén, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač, šatní skříň, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Asturias je to 113 km.

Apartamentos Carola
Apartamentos Carola

9,3 / 10 (89 hodnocení)

Apartamentos Carola se nachází v San Tirso de Abres a nabízí ubytování s TV s plochou obrazovkou. K dispozici je obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň s myčkou nádobí a vlastní koupelna se sprchou. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, lednice a kávovar. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartamentos Carola stojí 17 km od Ribadea a 20 km od Fozu.

RURAL PRADO
RURAL PRADO

9,2 / 10 (138 hodnocení)

RURAL PRADO se nachází v San Tirso de Abres a nabízí ubytování s balkonem nebo terasou, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a přístupem do zahrady s grilem. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou. Na letiště Asturias je to 119 km.

Apartamento
Apartamento" El Carballo"

9,2 / 10 (27 hodnocení)

Apartamento "El Carballo" se nachází v San Tirso de Abres a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 121 km.

Apartamentos Los Castros
Apartamentos Los Castros

9,1 / 10 (49 hodnocení)

Apartamentos Los Castros se nachází v San Tirso de Abres. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají terasu s výhledem do zahrady, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s bidetem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 112 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La Casona de Amaido
La Casona de Amaido

9 / 10 (41 hodnocení)

La Casona de Amaido se nachází ve venkovském domě ze 16. století, pouhých 500 metrů od řeky Río Eo. Nabízí elegantní ubytování s bezplatným Wi-Fi a snídaní zdarma. La Casona de Amaido má vytápěné pokoje zařízené v rustikálním stylu s dlážděnou nebo parketovou podlahou. Hotel Osco y Terras de Burón se nachází v biosférické rezervaci Río Eo a nabízí pokoje s nádherným výhledem na okolní krajinu. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. V restauraci hotelu La Casona si hosté mohou vychutnat typickou asturskou kuchyni, včetně Fabady, asturského masa a domácích dezertů. K dispozici jsou také obědové balíčky. La Casona de Amaido má zeleninovou zahradu a jabloně. K dispozici je dětské hřiště a herna s kulečníkem. V penzionu si můžete půjčit jízdní kola.

Isabel Artemis ES
Isabel Artemis ES

8,9 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování Isabel Artemis ES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Isabel Artemis ES se nachází v San Tirso de Abres v Asturii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je také vířivka. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a župany. K dispozici je také varná deska, toustovač a rychlovarná konvice. Isabel Artemis ES má gril a zahradu, kterou mohou hosté využívat za pěkného počasí. Na letiště Asturias je to 115 km.

Casa Neto Goje
Casa Neto Goje

Casa Neto Goje se nachází v San Tirso de Abres v Asturii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a dětské hřiště. Na letiště Asturias je to 112 km.