Ubytování ve městě Pujerra

Město Pujerra se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pujerra nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pujerra

Casas Rurales El Viejo Castaño 1
Casas Rurales El Viejo Castaño 1

10 / 10 (1 hodnocení)

Casas Rurales El Viejo Castaño 1 se nachází asi 23 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila má venkovní bazén. Casas Rurales El Viejo Castaño 1 stojí 23 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 99 km.

Casas Rurales El Viejo Castaño - Valle Del Genal
Casas Rurales El Viejo Castaño - Valle Del Genal

9 / 10 (58 hodnocení)

Nachází se v Pujerra v Andalusii a Iglesia de Santa María La Mayor je vzdálen 21 km. Casas Rurales El Viejo Castaño - Valle Del Genal nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casas Rurales El Viejo Castaño - Valle Del Genal stojí 22 km od náměstí Plaza de Espana a ulice Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 98 km.

Casa Rural
Casa Rural "La Casita"

8,1 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Casa Rural "La Casita" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural "La Casita" se nachází ve městě Pujerra, 25 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a 25 km od náměstí Plaza de Espana. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 25 km od stromy lemované Avenue Tajo a 38 km od Cueva del Gato. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Prázdninový dům je vzdálený 38 km od golfového klubu La Quinta Golf & Country Club a 43 km od města El Paraíso. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 101 km.

Casas Rurales El Viejo Castaño 2
Casas Rurales El Viejo Castaño 2

Casas Rurales El Viejo Castaño 2 se nachází ve městě Pujerra, pouhých 23 km od města Iglesia de Santa María la Mayor. Nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Tato vila se nachází 23 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy. Vila má 2 ložnice a přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady. Tato vila má výhled na hory, TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou a 1 koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také gril. Casas Rurales El Viejo Castaño 2 stojí 36 km od Cueva del Gato a golfového a country klubu La Quinta. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 99 km.

Casas Rurales El Viejo Castaño 3
Casas Rurales El Viejo Castaño 3

Casas Rurales se může pochlubit výhledem do zahrady. El Viejo Castaño 3 nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 23 km od města Iglesia de Santa María la Mayor. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Casas Rurales El Viejo Castaño 3 stojí 23 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 99 km.

Casas Rurales El Viejo Castaño 4
Casas Rurales El Viejo Castaño 4

Casas Rurales El Viejo Castaño 4 se nachází asi 23 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Casas Rurales El Viejo Castaño 4 stojí 23 km od náměstí Plaza de Espana a třídy Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 99 km.