Ubytování ve městě Puelles

Město Puelles se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puelles nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puelles

Casa Ines
Casa Ines

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Casa Ines se nachází na klidném místě v Asturii, 10 km od přírodní rezervace Ria de Villaviciosa. Nabízí apartmány ve venkovském domě.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány se 2 ložnicemi mají dřevěné podlahy, obývací pokoj s pohovkou a Smart TV. V kuchyni je sporák a mikrovlnná trouba. V koupelně najdete sprchu a fén. Casa Ines má společnou terasu, zahradu a gril. Tento venkovský dům se nachází v údolí Valdedios, 10 km od obce Villaviciosa s bary, restauracemi a supermarkety. Pláž Rodiles je vzdálená 30 minut jízdy. Do měst Oviedo a Gijón je to 35 km.

El Mirador de Valdedios
El Mirador de Valdedios " Casa Friera"

9,5 / 10 (127 hodnocení)

El Mirador de Valdedios "Casa Friera" se nachází v Puelles a nabízí 2hvězdičkové ubytování se zahradou a terasou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají rozkládací pohovku, posezení, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu s fénem. K vybavení patří lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. El Mirador de Valdedios "Casa Friera" stojí 37 km od náměstí Plaza de España a 39 km od náměstí Plaza de la Constitución. Na letiště Asturias je to 67 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.