Ubytování ve městě Mont

Město Mont se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mont nabízíme 196 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mont

Ca L'Olier
Ca L'Olier

10 / 10 (8 hodnocení)

Ca L'Olier se nachází v klidné vesnici Vallbona de les Monges v katalánském pohoří Serra del Tallat. Tato okouzlující chata má moderní interiéry a fantastický výhled. Ca L'Olier se rozkládá na 2 podlažích a má podkroví, terasu, zeleninovou zahradu a terasu v 1. patře s výhledem na les a vesnici. Má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s jídelnou, pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V chatě je zdarma dostupné Wi-Fi. V prostorné kuchyni je trouba, varná deska, kávovar, myčka a pračka. Hosté by si měli přivézt zásoby, protože v okolí nejsou žádné obchody ani restaurace. Vallbona de les Monges je domovem slavného kláštera Santa María de Vallbona. Můžete se také věnovat pěší turistice, cyklistice nebo jízdě na koni po cisterciánských nebo Sant Jaume. Lleida a Tarragona jsou vzdálené 50 minut jízdy.

Mas del Suro Costa Brava - BY EMERALD STAY
Mas del Suro Costa Brava - BY EMERALD STAY

10 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Mas del Suro Costa Brava - BY EMERALD STAY máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas del Suro Costa Brava - BY EMERALD STAY se nachází v obci Montrás, pouhých 24 km od mořské rezervace Medes Islands, a nabízí venkovní bazén, terasu a služby concierge. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 5 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Mas del Suro Costa Brava - BY EMERALD STAY stojí 14 km od golfového hřiště Playa de Pals a 15 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Refugio La Cabrera
Refugio La Cabrera

10 / 10 (3 hodnocení)

Refugio La Cabrera se nachází v Mont-ral a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Refugio La Cabrera stojí 35 km od zábavního parku PortAventura a 36 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 28 km.

The Orange House Barcelona
The Orange House Barcelona

10 / 10 (3 hodnocení)

The Orange House Barcelona se nachází v Montgatu, necelý 1 km od pláže Montgat, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,5 km od pláže Masnou a 1,9 km od pláže Platja de les Moreres. Na barcelonské letiště El Prat je to 28 km.

Camping Montagut - Cabane de fusta i bungalow
Camping Montagut - Cabane de fusta i bungalow

10 / 10 (2 hodnocení)

Camping Montagut - Cabane de fusta i bungalow se nachází v Montagut a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Kemp stojí 37 km od Dalího muzea a 45 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 59 km.

Villa Van Gogh Roses- Barneda Premium Villas
Villa Van Gogh Roses- Barneda Premium Villas

10 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Villa Van Gogh Roses- Barneda Premium Villas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Van Gogh Roses se může pochlubit vlastním bazénem, výhledem na moře a balkonem. Barneda Premium Villas se nachází v Montjoysu. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 8 koupelen se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, windsurfingu nebo potápěním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Villa Van Gogh Roses stojí nedaleko zajímavých míst v okolí: Barneda Premium Villas zahrnuje Platja de Bonifaci, Playa L'Almadrava a pláž Canyelles Petites. Na letiště Girona-Costa Brava je to 75 km.

Respira Glamping Montseny
Respira Glamping Montseny

10 / 10 (1 hodnocení)

Respira Glamping Montseny se nachází v Montseny a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, terasu, bar a gril. Luxusní stan nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. K vybavení patří lednice, varná deska a kávovar. Hosté Respira Glamping Montseny si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Girona-Costa Brava je to 64 km.

Tu refugio
Tu refugio

10 / 10 (1 hodnocení)

Tu refugio se nachází v Montbrió del Camp, 18 km od zábavního parku PortAventura, 19 km od zábavního parku Ferrari Land a 27 km od přístavu Tarragona. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou a počítač. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 27 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 12 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 16 km.

Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool
Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Endearing Holiday Home in Montseny with Swimming Pool se nachází v Montseny a nabízí terasu. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a zahradu. Na letiště Girona-Costa Brava je to 63 km.

MEDDAYS VILLA REDOS
MEDDAYS VILLA REDOS

10 / 10 (1 hodnocení)

MEDDAYS VILLA REDOS se nachází v Montroigu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Platja dels MEDDAYS VILLA REDOS stojí 1,1 km od Pilans a 1,6 km od pláže La Porquerola. Na letiště Reus je to 23 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamento California Almadrava
Apartamento California Almadrava

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento California Almadrava se nachází 300 metrů od pláže Playa L'Almadrava a 1,1 km od Platja de Bonifaci. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 27 km od golfového hřiště Peralada a 6,3 km od města Ciutadella Roses. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Cala Lladó a 26 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 76 km.

Precioso apartamento en Montgat
Precioso apartamento en Montgat

10 / 10 (1 hodnocení)

Precioso apartamento en Montgat se nachází v Montgatu, 1,8 km od Platja de les Moreres a 1,8 km od Platja de la Barca Maria, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 2 km od pláže Montgat a 13 km od katedrály Sagrada Familia. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Casa Batlló a Port Olimpic jsou vzdálené 14 km. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 26 km.

Casa Duc
Casa Duc

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Casa Duc se nachází v Montarditu a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zakoupit skipasy. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 56 km.

Atico Duplex Playa Area Barcelona con SPA exterior
Atico Duplex Playa Area Barcelona con SPA exterior

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Atico Duplex Playa Area Barcelona con SPA exteriér se nachází necelý 1 km od pláže Platja de la Barca Maria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Součástí apartmánu je wellness centrum s vířivkou. V okolí ubytování Atico Duplex Playa Area Barcelona con SPA se můžete věnovat pěší turistice a rybaření nebo využít celoroční venkovní bazén. Ubytování je vzdálené necelý 1 km od pláže Montgat a 2,6 km od pláže Masnou. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 26 km.

Abadía de Montenartró Apartamentos
Abadía de Montenartró Apartamentos

9,7 / 10 (159 hodnocení)

V ubytování Abadía de Montenartró Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Abadía de Montenartró Apartamentos se nachází v Montenartró a nabízí výhled do zahrady, sdílený lounge, zahradu a terasu. Všechny apartmány mají posezení s pohovkou, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, lednicí a sporákem. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice a na místě si lze zakoupit skipasy.

El Niu Casa Rural
El Niu Casa Rural

9,7 / 10 (75 hodnocení)

El Niu Casa Rural se nachází v Montagut, 37 km od Dalího muzea a 45 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Nachází se 36 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 45 km od mostu Pont de Pedra a 13 km od muzea Garrotxa. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.

Ca l'Eli different experience
Ca l'Eli different experience

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Ca l'Eli different experience se nachází ve Vilanově de Escornalbou a nabízí venkovní společný bazén, venkovní vířivku, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od Cambrils. Tento venkovský dům má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu. Všichni hosté mohou denně využívat 60minutovou vířivku. Na místě je terasa a zahrada. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ca l'Eli different experience stojí 24 km od Salou a 35 km od Tarragony. Na letiště Reus je to 29 km.

Cal Calsot Casa Rural
Cal Calsot Casa Rural "Adults Only"

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Cal Calsot Casa Rural "Adults Only" se nachází v horské vesnici Montellà de Cadí, jen 3 km od přírodní rezervace Cadí-Moixeró. Tento moderní venkovský dům má stylový, minimalistický salonek. Cal Calsot má pokoje s dřevěnými podlahami, stropními trámy a výhledem na hory. Každý má vlastní koupelnu a bezplatné Wi-Fi. Hotelová restaurace nabízí večeře na vyžádání. Podává čerstvé sezónní produkty a bio produkty. Snídaně zahrnuje výběr tradičních místních jídel. Pokud plánujete jednodenní výlet, mohou vám připravit obědové balíčky. Ve světlém salonku jsou pohovky, křesla a kamna na dřevo. Okolní hory jsou ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku a v okruhu 1 km můžete navštívit románské kostely. La Seu d'Urgell a francouzské hranice jsou vzdálené 25 minut jízdy.

Cal Canal
Cal Canal

9,7 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Cal Canal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Canal se nachází v Montferreru a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 25 km od přírodní rezervace Naturlandia a 32 km od svatyně Meritxell. Letiště Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 2 km od kanálu Cal.

Apartamento Mont
Apartamento Mont

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Apartamento Mont se nachází v Mont. Nabízí bezplatné parkování a leží 36 km od golfového hřiště Luchon. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Apartamento Mont stojí 125 km od letiště Tarbes Lourdes Pyrénées.

Casa Manel - Loft rústico con encanto
Casa Manel - Loft rústico con encanto

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Nabízí zahradu a gril. Casa Manel - Loft rústico con encanto nabízí ubytování v Montcortes s bezplatným Wi-Fi a výhledem na řeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 69 km.

Villa Velazquez Canyelles Almadraba - Barneda Premium Villas
Villa Velazquez Canyelles Almadraba - Barneda Premium Villas

9,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Villa Velazquez Canyelles Almadraba - Barneda Premium Villas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Má zahradu, terasu a gril. Villa Velazquez Canyelles Almadraba - Barneda Premium Villas nabízí ubytování v Montjoysu s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen se sprchou a fénem. Vila má také satelitní TV s plochou obrazovkou a 7 koupelen s vanou. V okolí se můžete věnovat rybaření a šnorchlování. Mezi zajímavosti v okolí patří pláž Playa L'Almadrava, pláž Canyelles Petites a pláž Platja de Bonifaci. Villa Velazquez Canyelles Almadraba - Barneda Premium Villas stojí 75 km od letiště Girona-Costa Brava.

CASA EL MOLI DE CAN BURJATS con piscina y chimenea
CASA EL MOLI DE CAN BURJATS con piscina y chimenea

9,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování CASA EL MOLI DE CAN BURJATS con piscina y chimenea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA EL MOLI DE CAN BURJATS con piscina y chimenea se nachází v obci Montrás a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K dispozici je venkovní bazén a terasa. CASA EL MOLI DE CAN BURJATS con piscina y chimenea leží 27 km od mořské rezervace Medes Islands a 49 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 48 km.

CARIBBEAN Home
CARIBBEAN Home

9,6 / 10 (244 hodnocení)

CARIBBEAN Home in Montcada se nachází 12 km od katedrály Sagrada Familia a 14 km od La Pedrera. i Reixac nabízí klimatizované ubytování s výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi. Chata má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, přezůvkami a sprchou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. CARIBBEAN Home stojí 14 km od Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Na letiště Barcelona El Prat je to 29 km.

El Racó de la Civaderia, casa en Montblanc
El Racó de la Civaderia, casa en Montblanc

9,6 / 10 (17 hodnocení)

El Racó de la Civaderia, casa en Montblanc se nachází ve městě Montblanc v Katalánsku a nabízí balkon. Nabízí terasu, bar, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. El Racó de la Civaderia, casa en Montblanc stojí 38 km od zábavního parku PortAventura a přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 33 km.

Mas Oms
Mas Oms

9,5 / 10 (63 hodnocení)

Mas Oms se nachází v Montnegre, 18 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. 41 km od mořské rezervace Medes Islands a 45 km od aquaparku Water World. Nabízí terasu a bar. Hotel je nekuřácký a stojí 18 km od mostu Pont de Pedra. Všechny pokoje mají šatní skříň. Pokoje v Mas Oms mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na hory. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Mas Oms podává snídani à la carte. V hotelové restauraci se podávají pokrmy místní a evropské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. Mas Oms zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a holandsky. Ubytování je vzdálené 30 km od golfového hřiště Golf Playa de Pals a 35 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 20 km.

La terrasseta
La terrasseta

9,5 / 10 (59 hodnocení)

V ubytování La terrasseta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La terrasseta nabízí ubytování s výhledem na bazén, sezónním venkovním bazénem a terasou, asi 38 km od přístavu Tarragona. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě si lze půjčit jízdní kola. La terrasseta stojí 38 km od zábavního parku Ferrari Land a kongresového centra Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 33 km.

Rectoria de Montclar- habitatge d'ús turístic -apartament
Rectoria de Montclar- habitatge d'ús turístic -apartament

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Rectoria de Montclar- habitatge d'ús turístic -apartament se nachází v Montclaru, 22 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain, 33 km od golfového hřiště Ribera Salada a 38 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici jsou také 2 koupelny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Rectoria de Montclar- habitatge d'ús turístic -apartament je vzdálený 43 km od zahrad Artigas a 48 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 94 km.

Casa Jonico
Casa Jonico

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Jonico se nachází v Montarditu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V chatě je k dispozici prodej skipasů a lyžárna. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 57 km.

Villa Balneari Resort Casa de vacances familiar
Villa Balneari Resort Casa de vacances familiar

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Balneari Resort Casa de vacances familiar se nachází v Montroigu a nabízí zahradu, terasu, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat golfu, rybaření a stolnímu tenisu. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Villa Balneari Resort Casa de vacances familiar má venkovní bazén. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže La Pixerota, La Porquerola a Rifa. Villa Balneari Resort Casa de vacances familiar stojí 21 km od letiště Reus.

Hauzify I Apartaments Montblanc
Hauzify I Apartaments Montblanc

9,4 / 10 (128 hodnocení)

Hauzify I Apartaments Montblanc se nachází 38 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 38 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Hauzify I Apartaments Montblanc leží 33 km od letiště Reus a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El Porxo de Can Baixeres
El Porxo de Can Baixeres

9,4 / 10 (109 hodnocení)

Vyhřívaný dům El Porxo de Can Baixeres se nachází v srdci přírodní rezervace Montseny a nabízí zahradu s venkovním bazénem, bezplatné Wi-Fi a fantastický výhled na hory. Dům je zařízený v teplých tónech s dřevěnými prvky a má obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a hrami. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je také venkovní gril a zeleninová zahrada. Město Montseny je vzdálené pouhých 400 metrů a do Barcelony dojedete asi za hodinu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Can Rovira de Fogars
Can Rovira de Fogars

9,4 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování Can Rovira de Fogars máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Rovira de Fogars se nachází ve městě Montseny v Katalánsku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté ubytování Can Rovira de Fogars mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Girona-Costa Brava je to 60 km.

Casa Rural Eucaliptus
Casa Rural Eucaliptus

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural Eucaliptus se nachází asi 42 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s terasou a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Eucaliptus stojí 43 km od zábavního parku Ferrari Land a 29 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 31 km.

Casa Sisquet
Casa Sisquet

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Casa Sisquet se nachází v Montcortes, pouhých 49 km od kostela Assumpcio de Coll, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a kulečníku. Venkovský dům má 7 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a holandsky. Venkovský dům má také gril. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 75 km.

Sant Roc
Sant Roc

9,3 / 10 (684 hodnocení)

Sant Roc se nachází v Montseny a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je restaurace a bar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Pokoje mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Sant Roc podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 59 km.

Cal Ros
Cal Ros

9,3 / 10 (48 hodnocení)

Cal Ros se nachází v Montblancu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Ros stojí 40 km od zábavního parku PortAventura a 41 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 35 km.

El Forn Rural
El Forn Rural

9,3 / 10 (18 hodnocení)

El Forn Rural se nachází ve městě Montmajor a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Na místě je dětské hřiště a gril. El Forn Rural stojí 9 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 26 km od golfového hřiště Ribera Salada. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 93 km.

CAN MARLET MONTSENY
CAN MARLET MONTSENY

9,3 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování CAN MARLET MONTSENY máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento zrekonstruovaný venkovský dům z roku 1870 se nachází v přírodním parku Montseny, biosférické nádrži. Je obklopen stoletými stromy, potoky a zahradou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Hotel má terasu a vířivku. Všechny pokoje v penzionu CAN MARLET MONTSENY mají balkon. Pokoje jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. CAN MARLET MONTSENY stojí 50 km od Barcelony a 24 km od Lloret de Mar. Sant Celoni je 17 km místo.

FINCA MAS GUIXOT relax y natura
FINCA MAS GUIXOT relax y natura

9,3 / 10 (13 hodnocení)

FINCA MAS GUIXOT relax y natura se nachází v Montagutu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice a 3 koupelny s bidetem, sprchou a fénem. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Na místě je dětské hřiště. FINCA MAS GUIXOT relax y natura zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 35 km od Dalího muzea a 43 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.

Hauzify I Vila Ducal
Hauzify I Vila Ducal

9,3 / 10 (10 hodnocení)

S výhledem na město, Hauzify I Vila Ducal nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 38 km od zábavního parku PortAventura. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 38 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Hauzify stojí 33 km od letiště Reus. I Vila Ducal, a Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Refugi MARILLUNA
Refugi MARILLUNA

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Refugi MARILLUNA se nachází v Montblanquetu, 10 km od kláštera Valbona de les Monges a 20 km od kláštera Poblet. Nabízí terasu a výhled na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Refugi MARILLUNA stojí 42 km od kláštera Santes Creus a 49 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 51 km.

Apartment Santa Lucia
Apartment Santa Lucia

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Santa Lucia se nachází v Montjoysu, 50 metrů od pláže Playa L'Almadrava a 800 metrů od Platja de Bonifaci. Nabízí bar a výhled na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Canyelles Petites a 1,8 km od pláže Playa Cala Lladó. Na letiště Girona-Costa Brava je to 75 km.

Ca la Trini Picotxa
Ca la Trini Picotxa

9,2 / 10 (172 hodnocení)

Ca la Trini Picotxa se nachází ve středověkém městě Montblanc a nabízí rustikální apartmány s výhledem na Santa Bárbara. Nabízí dobře vybavené ubytování s bezplatným Wi-Fi. Ca la Trini Picotxa nabízí prostorné, klimatizované apartmány s moderním interiérem, které kombinují původní prvky, jako jsou odhalené kamenné zdi. K dispozici je podlahové vytápění a obývací pokoj s koženou pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybaven troubou, elektrickým sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ca la Trini stojí 10 minut chůze od několika obchodů, barů a kaváren. Apartmány jsou vzdálené 500 metrů od starých městských hradeb Montblanc. Snadno se odtud dostanete na dálnici AP2, která zajišťuje spojení do měst Tarragona, Reus a Costa Dorada během 35 minut.

Mas Ribas
Mas Ribas

9,2 / 10 (132 hodnocení)

Mas Ribas se nachází 1,5 km od Montiró a nabízí venkovní bazén a zahradu s grilem. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a obývací pokoj. Jednoduše zařízené pokoje mají TV s plochou obrazovkou, šatní skříň a balkon s výhledem na hory. Na místě si můžete zahrát volejbal, fotbal a stolní tenis a půjčit si jízdní kola. Vstup do lázní je za příplatek. Ubytování je vzdálené 9 km od řeckých a římských ruin v Empuries a 20 km od Figueres s Dalího muzeem. Mas Ribas stojí 20 minut jízdy autem od přírodní rezervace Aiguamolls. Letiště Girona je vzdálené 50 km.

Eth Humarau de Ço de Bernat
Eth Humarau de Ço de Bernat

9,2 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Eth Humarau de Ço de Bernat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Eth Humarau de Ço de Bernat se nachází 36 km od golfového hřiště Luchon a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 125 km.

Can Pitu Ferriol
Can Pitu Ferriol

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Can Pitu Ferriol se nachází 2,5 km od Platja de Castell a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchou, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a lednici. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Can Pitu Ferriol má také gril. Ubytování je vzdálené 2,8 km od pláže S'Alguer Petit a 3 km od pláže Cala S'Alguer. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 50 km.

Cal Genís de Montmajor - WIFI
Cal Genís de Montmajor - WIFI

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Cal Genís de Montmajor - WIFI se nachází asi 17 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Genís de Montmajor - WIFI stojí 28 km od golfového hřiště Ribera Salada a 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 96 km.