Ubytování ve městě Máguez

Město Máguez se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Máguez nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Máguez

Eco Casa Atalaya
Eco Casa Atalaya

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Eco Casa Atalaya se nachází asi 7,3 km od jeskyně La Cueva de los Verdes a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 7,4 km od Miradoru del Rio a 8,4 km od jeskyní Jameos del Agua. Na letiště Lanzarote je to 32 km.

Finca La Tabaiba Apartamento alto
Finca La Tabaiba Apartamento alto

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Finca La Tabaiba Apartamento alto se nachází v Máguezu, 32 km od Puerto del Carmen a 47 km od Playa Blanca. Parkování na ulici je zdarma. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Finca La Tabaiba Apartamento alto má také zahradu se soláriem a jídelním koutem. Finca La Tabaiba Apartamento alto stojí 18 km od letoviska Costa Teguise a 23 km od Arrecife. Na letiště Lanzarote je to 26 km.

Casa Rural
Casa Rural "La Molina"

9,2 / 10 (182 hodnocení)

V ubytování Casa Rural "La Molina" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural "La Molina" se nachází v obci Máguez na ostrově Lanzarote, 31 km od Puerto del Carmen, a nabízí gril a terasu s vířivkou a výhledem na hory. 46 km od letoviska Playa Blanca. Apartmány jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory. K dispozici je také mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. Některé apartmány mají kuchyň se sporákem a toustovačem. Standardem je vlastní koupelna s toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ručníky. Na místě si můžete půjčit auto nebo jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a rybaření. Casa Rural "La Molina" stojí 18 km od Costa Teguise a 23 km od Arrecife. Na letiště Lanzarote je to 26 km.

la casita de Máguez
la casita de Máguez

9,2 / 10 (34 hodnocení)

La casita de Máguez se nachází asi 7,2 km od Mirador del Rio a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a varnou deskou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 7,9 km od jeskyně La Cueva de los Verdes a 8,9 km od jeskyní Jameos del Agua. Letiště Lanzarote je ve vzdálenosti 33 km.

Casa la Ermita
Casa la Ermita

8,7 / 10 (154 hodnocení)

Casa la Ermita se nachází v obci Máguez na Lanzarote, 31 km od Puerto del Carmen a 46 km od Playa Blanca, a nabízí celoročně otevřený venkovní bazén. Wi-Fi je zdarma dostupné ve všech prostorách. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a některé zahrnují posezení a/nebo jídelní část. K dispozici je také kuchyň vybavená mikrovlnnou troubou, toustovačem, kávovarem a lednicí. Ve vlastní koupelně je vana nebo sprcha a fén. Ručníky jsou k dispozici. Casa la Ermita se může pochlubit také slunnou terasou. Casa la Ermita stojí 18 km od Costa Teguise. Letiště Lanzarote leží 26 km od Casa la Ermita.

CASA DIANA
CASA DIANA

8,6 / 10 (71 hodnocení)

V ubytování CASA DIANA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA DIANA se nachází asi 6,1 km od Mirador del Rio a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 8,4 km od jeskyně La Cueva de los Verdes a 9,4 km od jeskyní Jameos del Agua. Letiště Lanzarote je ve vzdálenosti 34 km.