Ubytování ve městě La Cava

Město La Cava se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Cava nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Cava

Lo Guaret.
Lo Guaret.

9 / 10 (20 hodnocení)

Lo Guaret. Ubytování se nachází v La Cava, 32 km od katedrály Tortosa, a nabízí patio, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení, pračku a 3 koupelny se sprchou a vanou. Na letiště Reus je to 74 km.

Caseta del Rio
Caseta del Rio"maisonette de la rivière"

9 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Caseta del Rio"maisonette de la rivière" máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Caseta del Rio"maisonette de la rivière" se nachází v La Cava a nabízí sdílený lounge a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na řeku. Na letiště Reus je to 72 km.

Apartment Giovan
Apartment Giovan

Apartment Giovan se nachází v La Cava. K dispozici je soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Nechybí ani TV. Na letiště Reus je to 73 km.

Deltebre Casa Mari
Deltebre Casa Mari

8,9 / 10 (32 hodnocení)

Deltebre Casa Mari se nachází v La Cava. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Reus je to 72 km.