Ubytování ve městě Capafons

Město Capafons se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Capafons nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Capafons

El celler de Cal Garriga
El celler de Cal Garriga

9,5 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování El celler de Cal Garriga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El celler de Cal Garriga se nachází v Capafons v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu s grilem. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň se sporákem a obývací pokoj. Hosté mohou relaxovat v zahradě vzdálené 2 minuty chůze. a má také koupelnu. Prázdninový dům stojí 26 km od Salou a 28 km od Tarragony. Na letiště Reus je to 20 km.

cal perelló
cal perelló

9 / 10 (23 hodnocení)

Cal perelló se nachází v Capafons v Katalánsku a nabízí balkon. Tento prázdninový dům je vzdálený 46 km od přístavu Tarragona a kongresového paláce Palacio de Congresos. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od zábavního parku PortAventura a 45 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 37 km.

Apartament a Capafonts -
Apartament a Capafonts - "Ribatell"

8,7 / 10 (31 hodnocení)

Tento apartmán se nachází v Capafons a nabízí terasu s výhledem na hory. Do Salou je to 55 km. Kuchyňský kout je vybavený myčkou nádobí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartament a Capafonts - "Ribatell" je vzdálený 55 km od Tarragony a 60 km od Cambrils. Na letiště Reus je to 45 km.

Cal fumat
Cal fumat

8,6 / 10 (16 hodnocení)

Cal fumat se nachází v Capafons, 44 km od zábavního parku PortAventura, 45 km od zábavního parku Ferrari Land a 47 km od přístavu Tarragona. Tento apartmán se nachází 46 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 29 km od kláštera Poblet. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Apartmán stojí 37 km od Gaudího centra Reus a 42 km od Serra del Montsant. Na letiště Reus je to 37 km.