Ubytování ve městě Cañaveral

Město Cañaveral se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cañaveral nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cañaveral

Hostel Cañaveral
Hostel Cañaveral

8,8 / 10 (496 hodnocení)

Hostel Cañaveral nabízí restauraci, zahradu a terasu. Hostel se nachází ve městě Cañaveral. Hostel Cañaveral poskytuje ubytování v pokojích s topením, šatní skříní a výhledem do zahrady. Některé pokoje mají vlastní koupelnu. Nechybí ani ložní prádlo. K dispozici je také sdílený lounge, turistické informace a lyžárna. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, rybaření a pěší turistiky.

Casa Rural
Casa Rural "Posada La Campana"

8,6 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural "Posada La Campana" se nachází v Cañaveralu, 42 km od náměstí Plaza Mayor a 43 km od kostela Santa María s katedrálou. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na město. Apartmány mají balkon, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům stojí 43 km od náměstí Plaza Mayor Caceres a 44 km od kostela San Juan. Na letiště Badajoz je to 156 km.