Ubytování ve městě Adanero

Město Adanero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Adanero nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Adanero

Casa Rural
Casa Rural "Hazanas" Adanero

9,4 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Casa Rural "Hazanas" Adanero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Hazanas se nachází v samém srdci Adanero, 10 minut jízdy od vlakového nádraží Arévalo, a nabízí prázdninové domy s venkovním jídelním koutem, grilem a zahradním nábytkem. Všechny apartmány mají posezení s malým krbem, pohovkou, jídelním stolem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena pračkou, myčkou nádobí a sporákem. Wi-Fi je dostupné zdarma. Větší dům má 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, 2 třílůžkové ložnice, 2 koupelny se sprchou a fénem a přístup na terasu. Menší dům má ložnici s manželskou postelí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Za 2 minuty dojdete k paláci Palacio de los Condes de Adanero.

La Casita de Adanero
La Casita de Adanero

8,9 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování La Casita de Adanero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita de Adanero se nachází v Adanero, 37 km od zahrady La Viña, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Na letiště Salamanca je to 94 km.

Encantador chalet entorno rural plena naturaleza
Encantador chalet entorno rural plena naturaleza

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Encantador chalet entorno rural plena naturaleza se nachází v Adanero, 38 km od inkarnačního kláštera, kláštera La Encarnación a parku inkarnation. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od autobusového nádraží Avila a katolické univerzity. Encantador chalet entorno rural plena naturaleza stojí 95 km od letiště Salamanca. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa rural La sastreria de Adanero
Casa rural La sastreria de Adanero

8,1 / 10 (7 hodnocení)

Casa rural La sastreria de Adanero se nachází asi 38 km od zahrady La Viña. Nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. Nachází se 38 km od inkarnačního kláštera a nabízí sdílenou kuchyň. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa rural La sastreria de Adanero stojí 38 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního parku. Na letiště Salamanca je to 94 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.