Ubytování ve městě Calci

Město Calci se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Calci nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calci

"Lilla"

9,5 / 10 (26 hodnocení)

Lilla se nachází v Calci, 8,7 km od Šikmé věže a 8,9 km od katedrály v Pise. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou.

House on the river
House on the river

9,5 / 10 (2 hodnocení)

House on the river se nachází v Calci a nabízí restauraci, bar a sdílený lounge. 9 km od Pisy. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

VillAmorosa
VillAmorosa

9,3 / 10 (200 hodnocení)

VillAmorosa se nachází v malé vesničce Caprona, 15 km od centra města Pisa a mezinárodního letiště, a nabízí elegantní a prostorné pokoje/apartmá, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a zahradu s grilem.

La Fabbrica
La Fabbrica

9 / 10 (119 hodnocení)

La Fabbrica se nachází 12 km od Šikmé věže v Pise a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa David
Casa David

9 / 10 (6 hodnocení)

Casa David se nachází v klidném centru města Montemagno, 3 km od Calci, je dům v rustikálním stylu s širokou zařízenou terasou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a gril.

Agriturismo Villa Rosselmini
Agriturismo Villa Rosselmini

8,9 / 10 (41 hodnocení)

Agriturismo Villa Rosselmini se nachází ve městě Calci a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Piccolo Fienile
Piccolo Fienile

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Piccolo Fienile se nachází asi 25 km od katedrály v Pise a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

stanza con bagno privato Calcinaia
stanza con bagno privato Calcinaia

7 / 10 (35 hodnocení)

Stanza con bagno privato Calcinaia se nachází v Calcinaii. Hosté mohou využívat plně vybavený kuchyňský kout.

Casa Tiricella
Casa Tiricella

6,9 / 10 (8 hodnocení)

Casa Tiricella se nachází v Calci a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 11 km od Pisy.

La Chaschina
La Chaschina

3,7 / 10 (3 hodnocení)

La Chaschina nabízí ubytování s výhledem na moře v Calci, 13 km od katedrály v Pise a 14 km od náměstí Piazza dei Miracoli. 13 km od Šikmé věže v Pise. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.