Ubytování ve městě Borgo San Dalmazzo

Město Borgo San Dalmazzo se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Borgo San Dalmazzo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Borgo San Dalmazzo

Petit Relais Chateau nel verde
Petit Relais Chateau nel verde

10 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází v Borgo San Dalmazzo, 37 km od Castello della Manta a 49 km od Col de la Lombarde. Petit Relais Chateau nel verde nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 22 km od hory Riserva Bianca-Limone Piemonte a 43 km od lyžařského střediska Mondole.

La Terrazza
La Terrazza

10 / 10 (1 hodnocení)

La Terrazza se nachází v Borgo San Dalmazzo, 37 km od Castello della Manta, 21 km od Riserva Bianca-Limone Piemonte a 42 km od Mondole Ski. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vignolo je vzdálené 5,8 km.

casa margherita
casa margherita

9,8 / 10 (27 hodnocení)

casa margherita se nachází 35 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Amazing home in Borgo San Dalmazzo CN with 2 Bedrooms, Internet and Indoor swimming pool
Amazing home in Borgo San Dalmazzo CN with 2 Bedrooms, Internet and Indoor swimming pool

9 / 10 (2 hodnocení)

Amazing home in Borgo San Dalmazzo CN se nachází v Borgo San Dalmazzo, 37 km od Castello della Manta a 49 km od Col de la Lombarde.Nabízí 2 ložnice, internet, krytý bazén a klimatizaci.Ubytování je vzdálené 3,2 km od lanovky Roccasparvera a 3,3 km od lanovky Roccavione.

B&B
B&B "Madama Granèt"

8,8 / 10 (204 hodnocení)

Nabízí výhled do zahrady, zahradu a bezplatné Wi-Fi. B&B "Madama Granèt" se nachází v Borgo San Dalmazzo, 36 km od Castello della Manta a 50 km od Col de la Lombarde.

La casa nel bosco
La casa nel bosco

8,7 / 10 (15 hodnocení)

La casa nel bosco se nachází asi 21 km od lyžařského střediska Riserva Bianca-Limone Piemonte a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Stojí 40 km od hradu Castello della Manta a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Il Melograno
Il Melograno

8,3 / 10 (157 hodnocení)

Il Melograno se nachází v Borgo San Dalmazzo a nabízí výhled do zahrady, bar, sdílený lounge, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful View - Centre ville
Beautiful View - Centre ville

8,1 / 10 (40 hodnocení)

Beautiful View - Centre ville se nachází v Borgo San Dalmazzo, 37 km od Castello della Manta a 21 km od Riserva Bianca-Limone Piemonte. Nabízí sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi.

LA ROCCIA - CASA VACANZA
LA ROCCIA - CASA VACANZA

LA ROCCIA - CASA VACANZA se nachází v Borgo San Dalmazzo, 40 km od Castello della Manta a 24 km od Riserva Bianca-Limone Piemonte. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.