Ubytování ve městě Pridraga

Město Pridraga se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Pridraga nabízíme 90 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pridraga

Apartment Vala, 4*, sea view & private heated pool
Apartment Vala, 4*, sea view & private heated pool

10 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Vala, 4 se nachází v obci Pridraga, 400 metrů od pláže Bukva a 500 metrů od pláže Vrulja.*, sea view & private vyhřívaný bazén nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

VILLA KARLA
VILLA KARLA

10 / 10 (9 hodnocení)

VILLA KARLA se nachází v obci Pridraga a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Vila poskytuje neplacené soukromé parkoviště a bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Kuća dida Jure
Kuća dida Jure

10 / 10 (4 hodnocení)

Kuća dida Jure se nachází v obci Pridraga, 35 km od historického muzea Biograd, 32 km od zadarského muzea iluzí a muzea antického skla, a nabízí zahradu, gril a terasu. 34 km od přístavu Kornati. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mar-ta Holiday Home
Mar-ta Holiday Home

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartmány Mar-ta se nacházejí v obci Pridraga, 200 metrů od pláže Bukva a 400 metrů od pláže Vrulja, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, klimatizaci, sezonní venkovní bazén i terasu. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Lucija
Lucija

10 / 10 (3 hodnocení)

Lucija se nachází v obci Pridraga, 2,4 km od pláže Vrulja, 36 km od přístavu Kornati a 37 km od historického muzea Biograd. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home
Holiday home "Pod murvom"

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home "Pod murvom" se nachází v obci Pridraga a nabízí terasu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

New villa Mek
New villa Mek

10 / 10 (2 hodnocení)

New villa Mek se nachází v obci Pridraga, 200 metrů od pláže Vrulja a necelý 1 km od pláže Bukva. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Vila má také vlastní bazén.

DIV
DIV

10 / 10 (2 hodnocení)

DIV se nachází v Pridraga a nabízí sdílený lounge a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bella
Villa Bella

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bella se nachází v Pridraga a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tato vila nabízí výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Leon
Holiday Home Leon

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Leon se nachází v obci Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Valentina-2
Apartment Valentina-2

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Valentina-2 se nachází u pláže v Pridraga, 300 metrů od pláže Bukva a 38 km od přístavu Kornati. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pláže Vrulja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Dinko
Holiday home Dinko

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům Dinko se nachází ve městě Pridraga, 40 km od přístavu Kornati a 41 km od muzea dědictví Biograd, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Poolincluded - Villa Katarina
Poolincluded - Villa Katarina

10 / 10 (1 hodnocení)

Poolincluded - Villa Katarina se nachází v obci Pridraga, 100 metrů od pláže Vrulja a 700 metrů od pláže Bukva, a nabízí terasu a klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

Apartman pridraga
Apartman pridraga

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartman pridraga se nachází v obci Pridraga, 35 km od přístavu Kornati, muzea dědictví Biograd a 31 km od zadarského muzea iluzí. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Stone House Pridraga
Stone House Pridraga

10 / 10 (1 hodnocení)

Stone House Pridraga se nachází v Pridraga, 39 km od přístavu Kornati a 40 km od historického muzea Biograd. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani NEVA, Pridraga
Apartmani NEVA, Pridraga

9,9 / 10 (29 hodnocení)

Apartmány NEVA, Pridraga se nacházejí v obci Pridraga v Zadarské župě, 100 metrů od pláže Vrulja, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Kokic
Apartment Kokic

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Kokic se nachází v obci Pridraga a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kamena kuća Rutar
Kamena kuća Rutar

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Kamena kuća Rutar se nachází ve městě Pridraga, 4 minuty jízdy od Novigradu a 10 minut chůze od pláže. Tento prázdninový dům je postaven v typickém stylu kamenného domu a nabízí bezplatné soukromé parkoviště a satelitní TV s plochou obrazovkou.

Apartman MISS
Apartman MISS

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartman MISS se nachází v obci Pridraga a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Luxurious Villa Natali
Luxurious Villa Natali

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Luxurious Villa Natali se nachází v Pridraga a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienhaus Karlo
Ferienhaus Karlo

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Ferienhaus Karlo se nachází asi 2,5 km od pláže Vrulja a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Matea - heated pool, peace, view
Villa Matea - heated pool, peace, view

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Villa Matea - vyhřívaný bazén, peace, view se nachází asi 1,8 km od pláže Bukva. Nabízí výhled na bazén, venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Luka
Luka

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Luka se nachází v obci Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 35 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Lapis Fructus
Apartman Lapis Fructus

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Lapis Fructus se nachází v obci Pridraga a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 36 km od přístavu Kornati. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Slavko
Apartman Slavko

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Slavko se nachází v obci Pridraga a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vodice je vzdálená 47 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Park
Park

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Park se nachází v obci Pridraga v Zadarské župě a nabízí terasu. 37 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Torino
Torino

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Torino se nachází v Pridraga v Zadarské župě a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Nadia
Apartment Nadia

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Nadia se nachází v obci Pridraga v Zadarské župě a nabízí balkon. 34 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Donata
Villa Donata

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Villa Donata se nachází v obci Pridraga, 400 metrů od pláže Vrulja, 38 km od přístavu Kornati a muzea dědictví Biograd. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Bukva a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Branka
Holiday Home Branka

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Branka se nachází v obci Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 36 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Lara - ZAD717
Holiday Home Lara - ZAD717

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Lara - ZAD717 se nachází v Pridraga, 300 metrů od pláže Vrulja a 38 km od přístavu Kornati. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pláže Bukva a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Luka Pridraga
Holiday Home Luka Pridraga

9,1 / 10 (21 hodnocení)

Holiday Home Luka Pridraga se nachází v obci Pridraga, 40 km od přístavu Kornati, a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Meri
Holiday Home Meri

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Meri se nachází 35 km od přístavu Kornati a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Jagoda
Apartments Jagoda

9 / 10 (26 hodnocení)

Apartmnets Jagoda se nachází v obci Pridraga, 100 metrů od nejbližší pláže, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a zahradu. K dispozici je zařízená společná terasa a gril.

Apartment Pridraga 1
Apartment Pridraga 1

9 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Pridraga 1 se nachází v obci Pridraga, pouhých 1,9 km od pláže Bukva, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 37 km od historického muzea Biograd a 33 km od zadarského muzea iluzí.

Holiday home in Pridraga - Zadar Riviera 40832
Holiday home in Pridraga - Zadar Riviera 40832

9 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home in Pridraga - Zadar Riviera 40832 se nachází v Pridraga.47 km od Vodice.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment 4
Apartment 4

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment 4 se nachází v Pridraga a nabízí restauraci a terasu. Vodice je vzdálená 46 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Luxury villa with a swimming pool Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 19461
Luxury villa with a swimming pool Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 19461

9 / 10 (3 hodnocení)

Luxusní vila se soukromým bazénem. Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 19461 se nachází v Pridraga. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Čulina
Holiday Home Čulina

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Čulina se nachází v obci Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Charming villa with private pool and nice covered terrace 3 rooms and bathrooms
Charming villa with private pool and nice covered terrace 3 rooms and bathrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Charming villa with private pool and nice covered terrace 3 rooms and bathrooms se nachází v Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. 35 km od Murteru.

Apartments by the sea Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 6306
Apartments by the sea Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 6306

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartments by the sea nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pridraga - Cuskijas, Novigrad - 6306 se nachází v Pridraga, pouhých 300 metrů od pláže Vrulja. Ubytování je vzdálené 39 km od historického muzea Biograd a 35 km od zadarského muzea iluzí.

Holiday Home Gojko - ZAD720
Holiday Home Gojko - ZAD720

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Gojko - ZAD720 se nachází v obci Pridraga, 2,4 km od pláže Bukva a 37 km od přístavu Kornati. V okolí se můžete věnovat cyklistice. 2,3 km od pláže Vrulja. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Splendid villa with private pool amazing sea view garden with outside kitchen
Splendid villa with private pool amazing sea view garden with outside kitchen

9 / 10 (1 hodnocení)

Skvělá vila se soukromým bazénem, bbzahrada s úžasným výhledem na moře a venkovní kuchyní se nachází v Pridraze, má soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.36 km od Murteru.

Two-Bedroom Holiday Home in Pridraga
Two-Bedroom Holiday Home in Pridraga

9 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Holiday Home in Pridraga se nachází v Přídraže a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Poeta
Villa Poeta

Villa Poeta se nachází v obci Pridraga a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Vila je vzdálená 37 km od přístavu Kornati a muzea dědictví Biograd.

Stunning home in Pridraga with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Pridraga with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Beautiful home in Pridraga se nachází v Pridraze a nabízí ubytování se 4 ložnicemi, vířivkou a venkovním bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Pine
Villa Pine

Villa Pine se nachází v obci Pridraga, jen pár kroků od pláže Bukva, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Pal
Apartment Pal

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Pal se nachází v obci Pridraga. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.