Ubytování ve městě Ploče

Město Ploče se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ploče nabízíme 57 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ploče

Rural house Janjić
Rural house Janjić

10 / 10 (4 hodnocení)

Rural house Janjić se nachází v Ploče, pouhých 27 km od vodopádu Kravica. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Bacina *XLIV *
Apartment Bacina *XLIV *

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Bacina s výhledem na jezero *XLIV * se nachází v Ploče, 2,3 km od městské pláže Ploče a 35 km od vodopádu Kravica. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od pláže Mišina a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Comfortable and beautiful apartment
Comfortable and beautiful apartment

10 / 10 (2 hodnocení)

Comfortable and beautiful apartment se nachází v Ploče a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 39 km od Tučepi. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartment Bacinska jezera with lake View IX
Apartment Bacinska jezera with lake View IX

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Bacinska jezera with lake View IX se nachází v Ploče. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Korčuly a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Holiday Home in Ploce
Two-Bedroom Holiday Home in Ploce

10 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Holiday Home in Ploce se nachází v Ploče a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 33 km od vodopádu Kravica.

Etno House Wagner
Etno House Wagner

10 / 10 (1 hodnocení)

Etno House Wagner se nachází 36 km od vodopádu Kravica a nabízí výhled na jezero, sezónní venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Prázdninový dům se soukromým bazénem a zahradou.

Apartman Oaza - Ploče, Croatia
Apartman Oaza - Ploče, Croatia

10 / 10 (1 hodnocení)

Umístěné v Ploče, 1.2 km od městské pláže Ploče a 1.Apartman Oaza - Ploče, Croatia se nachází 7 km od pláže Mišina a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a klimatizaci.Apartmán s balkonem je v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je pěší turistika, windsurfing a potápění.

Apartman Roza
Apartman Roza

9,9 / 10 (31 hodnocení)

Apartman Roza se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio Apartments Marra & Kech
Studio Apartments Marra & Kech

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Studio Apartments Marra & Kech se nachází v Ploče, 500 metrů od pláže Mišina a 1,6 km od městské pláže Ploče. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. K dispozici je také vířivka.

Apartment Sunrise Ploče
Apartment Sunrise Ploče

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartment Sunrise Ploče nabízí ubytování s výhledem na město, kasinem a balkonem asi 400 metrů od městské pláže Ploče. Tento apartmán nabízí výhled na moře a řeku a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Porto
Apartman Porto

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartman Porto se nachází v Ploče, 700 metrů od městské pláže Ploče a 1,1 km od pláže Mišina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a kasinem. Apartmán s balkonem a výhledem na moře.

Apartment Sea bass Neretva
Apartment Sea bass Neretva

9,7 / 10 (87 hodnocení)

Apartment Sea bass Neretva se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko městské pláže Ploče. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Roso
Roso

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Roso se nachází v Ploče, 46 km od Korčuly. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma.

Holiday Home Podcempres
Holiday Home Podcempres

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Podcempres se nachází v Ploče a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 39 km od vodopádu Kravica. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartmani Galić
Apartmani Galić

9,6 / 10 (77 hodnocení)

Apartmani Galić se nachází 1,9 km od pláže Mišina a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartment & Rooms - Marina
Apartment & Rooms - Marina

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Apartment & Rooms - Marina se nachází v Ploče, 1,4 km od pláže Mišina a 2,5 km od městské pláže Ploče. Nabízí výhled na jezero, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Luna
Apartment Luna

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Luna se nachází v Ploče, jen 1,7 km od pláže Mišina. Nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice.

Apartment Karlo - Ploče, Croatia
Apartment Karlo - Ploče, Croatia

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Apartment Karlo - Ploče, Croatia se nachází v Ploče, 700 metrů od městské pláže Ploče a 1,1 km od pláže Mišina. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 33 km od vodopádu Kravica a nabízí sdílenou kuchyň.

Villa Tina
Villa Tina

9,5 / 10 (18 hodnocení)

Villa Tina se nachází v Ploče a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Palma Luxury Apartment
Palma Luxury Apartment

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Palma Luxury Apartment se nachází asi 100 metrů od pláže Mišina a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Anica
Villa Anica

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Anica se nachází v Ploče, 2,9 km od pláže Mišina a 35 km od vodopádu Kravica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu.

Holiday home Matea
Holiday home Matea

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Prázdninový dům Matea se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí zahradu s grilem a výhled na jezero. 25 km od Medžugorje. Nabízí výhled na jezero. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Three-Bedroom Apartment in Ploce
Three-Bedroom Apartment in Ploce

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Three-Bedroom Apartment in Ploce se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon a výhled na jezero.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 46 km od Korčuly a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Fabry Riva Ploče
Apartment Fabry Riva Ploče

9,4 / 10 (68 hodnocení)

Apartment Fabry Riva Ploče se nachází v Ploče, necelý 1 km od městské pláže Ploče a 17 minut chůze od pláže Mišina, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 33 km od vodopádu Kravica.

Villa Šolo
Villa Šolo

9,4 / 10 (58 hodnocení)

Villa Solo se nachází uprostřed nedotčené středomořské přírody na klidném místě v obci Peračko Blato, jen 200 metrů od Bačinských jezer. Nabízí bezplatné Wi-Fi a stojí jen 3 km od pobřeží Jadranu.

Apartments Damić
Apartments Damić

9,4 / 10 (28 hodnocení)

Apartmány Damić nabízí ubytování s možností vlastního stravování v letovisku Ploče. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi.

Galov apartments
Galov apartments

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Galov apartments se nachází asi 400 metrů od pláže Mišina a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Nera
Apartman Nera

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Apartman Nera se nachází v Ploče, jen 600 metrů od městské pláže Ploče a necelý 1 km od pláže Mišina. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán se nachází 43 km od kostela sv. Jakuba a Vrchu zjevení.

Apartman
Apartman "Lara"

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Apartman "Lara" se nachází na pláži v Ploče a nabízí bezplatné Wi-Fi. Klimatizované ubytování je vzdálené 44 km od Korčuly.

Apartman Astra
Apartman Astra

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Astra se nachází v Ploče, méně než 1 km od městské pláže. Nabízí ubytování u pláže, restauraci, sdílený lounge, kasino a bezplatné Wi-Fi. Budova byla postavena v roce 1975 a nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

Apartman Endy
Apartman Endy

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Endy se nachází v Ploče a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Apartman&Studio S
Apartman&Studio S

9,1 / 10 (195 hodnocení)

Apartman&Studio S se nachází v Ploče, 31 km od vodopádu Kravica a 49 km od hradeb Stonu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a terasou.

The View
The View

9 / 10 (9 hodnocení)

The View se nachází v Ploče, 400 metrů od městské pláže Ploče a 700 metrů od pláže Mišina. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Výhled směřuje na moře a město a k vodopádu Kravica je to 34 km.

Cozy Villa in Ploce with Shared Pool
Cozy Villa in Ploce with Shared Pool

9 / 10 (6 hodnocení)

Útulná vila v Ploče se společným bazénem se nachází v Ploče.Korčula je vzdálená 50 km.

Glamuzina
Glamuzina

9 / 10 (2 hodnocení)

Glamuzina se nachází asi 39 km od kopce Krizevac a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na jezero. 31 km od vodopádu Kravica. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house with a parking space Bacina, Neretva Delta - Usce Neretve - 15971
Holiday house with a parking space Bacina, Neretva Delta - Usce Neretve - 15971

Holiday house with a parking space Bacina, Neretva Delta - Usce Neretve - 15971 se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. 49 km od Korčuly. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly apartments with a swimming pool Bacina, Neretva Delta - Usce Neretve - 15309
Family friendly apartments with a swimming pool Bacina, Neretva Delta - Usce Neretve - 15309

Neretva Delta - Usce Neretve - 15309 se nachází v Ploče a nabízí ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s bazénem Bacina a venkovním bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Korčuly a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Seaview
Villa Seaview

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Villa Seaview se nachází v Ploče, 600 metrů od pláže Duba a 34 km od hradeb Stonu. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Primus Štrbić
Primus Štrbić

8,6 / 10 (112 hodnocení)

Primus Štrbić se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani Monaco
Apartmani Monaco

8,1 / 10 (250 hodnocení)

Apartmani Monaco se nachází v Ploče, 2,2 km od městské pláže Ploče. Nabízí restauraci, bar a neplacené soukromé parkoviště. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí pokojovou službu. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Guesthouse San Antonio
Guesthouse San Antonio

8,1 / 10 (220 hodnocení)

Apartments San Antonio najdete 200 metrů od pláže a centra letoviska Ploče. K dispozici je klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi připojením a satelitní TV. Na místě je bezplatné soukromé parkoviště.

Amazing home in Ploce w/ WiFi and 3 Bedrooms
Amazing home in Ploce w/ WiFi and 3 Bedrooms

8 / 10 (3 hodnocení)

Amazing home in Ploce w/ WiFi and 3 Bedrooms se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí zahradu.Klimatizované ubytování je vzdálené 48 km od Korčuly.

Apartment Birine Fra Luke Vladimirovica
Apartment Birine Fra Luke Vladimirovica

Apartment Birine Fra Luke Vladimirovica se nachází asi 1,9 km od pláže Mišina a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od městské pláže Ploče a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Mountain & Sea
Apartment Mountain & Sea

Apartment Mountain & Sea se nachází v Ploče, 35 km od vodopádu Kravica a 44 km od kopce Krizevac, a nabízí klimatizaci. 2,9 km od pláže Mišina. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Camping Homes Grot-1
Holiday Home Camping Homes Grot-1

7 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Camping Homes Grot-1 se nachází v Ploče, 41 km od vodopádu Kravica a 44 km od františkánského kláštera v Makarské, v oblasti, kde se můžete věnovat cyklistice.Klimatizované ubytování je 1.5 km od pláže Gornja Vala a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Poolincluded Apartment Darija
Poolincluded Apartment Darija

Poolincluded Apartment Darija se nachází v Ploče a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. 37 km od Tučepi.

Apartments by the sea Ploce, Neretva Delta - Usce Neretve - 16195
Apartments by the sea Ploce, Neretva Delta - Usce Neretve - 16195

Apartments by the sea se nachází v Ploče. Ploce, Neretva Delta - Usce Neretve - 16195 nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento 4hvězdičkový apartmán má výhled na moře a je vzdálený 45 km od Korčuly.

Piccolo
Piccolo

6,5 / 10 (10 hodnocení)

Piccolo se nachází v Ploče v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. 39 km od Tučepi.