Ubytování ve městě Pićan

Město Pićan se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Pićan nabízíme 25 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pićan

Villa Paola
Villa Paola

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Paola se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 49 km od obce Strunjan. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Pican-Montovani 10 1 floor
Apartment Pican-Montovani 10 1 floor

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Pican-Montovani 10 1 floor se nachází v obci Pićan. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 47 km od Koperu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday House Lidia i Rina
Holiday House Lidia i Rina

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday House Lidia i Rina se nachází v obci Pićan, 13 km od hradu Pazin a 47 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Olivia
Apartment Olivia

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Olivia se nachází v obci Pićan na Istrii a nabízí balkon. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od Poreče a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Petina
Apartments Petina

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Petina se nachází v obci Pićan, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 13 km od hradu Pazin. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 26 km od hradu Morosini-Grimani, 28 km od hradu Dvigrad a 46 km od aquaparku Aquacolours Poreč.

Holiday home Puzari VI
Holiday home Puzari VI

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Puzari VI se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 35 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Antoni - IPC106
Holiday Home Antoni - IPC106

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Antoni - IPC106 se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Luce
Apartment Luce

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Luce se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Amelia in Pican
Casa Amelia in Pican

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Amelia in Pican se nachází v obci Pićan na Istrii a nabízí terasu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Zwei Zedern
Villa Zwei Zedern

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Villa Zwei Zedern se nachází v obci Pićan a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od Poreče.

Villa Zita
Villa Zita

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Zita se nachází v obci Pićan na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment House Panorama
Apartment House Panorama

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Apartmány Pićan se nacházejí v obci Pićan, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Apartment House Panorama nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 13 km od hradu Pazin, 26 km od hradu Morosini-Grimani a 28 km od hradu Dvigrad. Nabízí venkovní bazén, zahradu a pokoje s výhledem na hory.

Holiday Home Magdalena
Holiday Home Magdalena

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Magdalena se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Angelina
Villa Angelina

9 / 10 (17 hodnocení)

Villa Angelina se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 45 km od Poreče a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Carlo - IPC102
Holiday Home Carlo - IPC102

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Carlo - IPC102 se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 39 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Santa Cruz
Villa Santa Cruz

Villa Santa Cruz se nachází v obci Pićan, 16 km od hradu Pazin, 26 km od hradu Morosini-Grimani a 28 km od hradu Dvigrad. 43 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

"RetrOGustO"B&B, Tasting&home restaurant

8,7 / 10 (6 hodnocení)

D64 se nachází v Rovinji, asi 37 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí výhled do zahrady, restauraci, bar a sdílený lounge. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a pokojovou službu.

Holiday Home Sonja
Holiday Home Sonja

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Sonja se nachází v obci Pićan, 15 km od hradu Pazin a 20 km od hradu Morosini-Grimani. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Villa Emanuela - IPC100
Holiday Home Villa Emanuela - IPC100

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Villa Emanuela - IPC100 se nachází v obci Pićan, 14 km od hradu Pazin a 23 km od hradu Morosini-Grimani. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 41 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Pican with 4 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool
Nice home in Pican with 4 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool

Nice home in Pican se nachází ve městě Pićan, 36 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a 13 km od hradu Pazin.Nabízím 4 ložnice, Wi-Fi zdarma, venkovní bazén a klimatizace.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Dajana
Villa Dajana

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Dajana se nachází v obci Pićan a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Larisa - IPC141
Holiday Home Larisa - IPC141

7 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Larisa - IPC141 se nachází v obci Pićan a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tia in Kukurini - Haus für 8 Personen
Villa Tia in Kukurini - Haus für 8 Personen

6 / 10 (4 hodnocení)

Villa Tia in Kukurini - Haus für 8 Personen se nachází v obci Pićan a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 36 km od Poreče a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Vesna
Villa Vesna

6 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vesna se nachází v obci Pićan a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 34 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Mario & Ana house
Mario & Ana house

Mario & Ana house se nachází v obci Pićan, 41 km od katedrály sv. Eufemie a 14 km od hradu Pazin, a nabízí klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.