Ubytování ve městě Kruševo

Město Kruševo se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kruševo nabízíme 56 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kruševo

Erslan holiday home
Erslan holiday home

10 / 10 (4 hodnocení)

Prázdninový dům Erslan se nachází v Kruševu a nabízí fitness centrum, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. Vodice je vzdálená 48 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

APARTMAN 3
APARTMAN 3

10 / 10 (4 hodnocení)

APARTMAN 3 se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí balkon. 45 km od Vodice. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Ribnica
House Ribnica

10 / 10 (3 hodnocení)

House Ribnica se nachází jen pár kroků od pláže u kostela a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Bah
Holiday Home Bah

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Bah se nachází v Kruševu, 200 metrů od pláže Crna Punta a necelý 1 km od pláže Šušnjari 2. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu, šipky, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house Manuela
Holiday house Manuela

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday house Manuela se nachází v Kruševu, 45 km od přístavu Kornati a muzea dědictví Biograd. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Krusevo - 05
Apartment Krusevo - 05

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Krusevo - 05 se nachází v Kruševu, 700 metrů od pláže Vrulje a 1,7 km od pláže Šušnjari 2. Nabízí výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Šušnjari a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Lavanda
Apartment Lavanda

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Lavanda se nachází v Kruševu, 400 metrů od pláže Šušnjari, necelý 1 km od pláže Crna Punta a 41 km od přístavu Kornati. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od pláže Šušnjari 2 a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Karlo
Apartment Karlo

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Karlo se nachází v Kruševu a nabízí zahradu, gril a terasu. Penzion nabízí rodinné pokoje.

New!Villa with pool, amazing sea view
New!Villa with pool, amazing sea view

10 / 10 (1 hodnocení)

New!Villa with pool, amazing sea view se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Gaga
Apartman Gaga

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Apartman Gaga se nachází v Kruševu a nabízí terasu, restauraci, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a šnorchlování.

Apartment ''Ane''
Apartment ''Ane''

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment ''Ane'' se nachází v Kruševu a nabízí zahradu, gril a terasu. 39 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Marko
Apartment Marko

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Marko se nachází v Kruševu a nabízí zahradu, gril a terasu. 2,7 km od pláže Hidden. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House
Holiday House "Didini dvori"

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday House "Didini dvori" se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Anita
Apartments Anita

9,3 / 10 (18 hodnocení)

Apartments Anita se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Viki
Apartments Viki

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Viki se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Marija Apartments
Marija Apartments

9,2 / 10 (21 hodnocení)

Marija Apartments se nachází v Kruševu v Zadarské župě, 300 metrů od pláže Šušnjari 2. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Cozy Holiday Home in Krusevo with Garden
Cozy Holiday Home in Krusevo with Garden

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Cozy Holiday Home in Kruševo with Garden se nachází v Kruševu, 600 metrů od pláže Pisak, 1 km od pláže u kostela a 1,3 km od pláže Crna Punta.Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat bezplatné Wi-Fi.

Apartments Punta
Apartments Punta

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Punta se nachází v Kruševu, 47 km od Vodice, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Robinson's house
Robinson's house

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Robinson's house se nachází v Kruševu, necelý 1 km od pláže Šakići, 44 km od přístavu Kornati a 45 km od historického muzea Biograd. Stojí 500 metrů od pláže u kostela a 600 metrů od pláže Pisak.

Stipina Villa Zadar County
Stipina Villa Zadar County

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Stipina Villa Zadar County se nachází v Kruševu a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí balkon, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani BAU BAB
Apartmani BAU BAB

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartmani BAU BAB se nachází v Kruševu, 200 metrů od pláže Šušnjari a 1,1 km od pláže Vrulje. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Marija
Villa Marija

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Villa Marija se nachází asi 2,4 km od pláže Hidden a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

Seaside apartments
Seaside apartments

9 / 10 (11 hodnocení)

Ubytování se nachází v Kruševu v Zadarské župě, u pláže u kostela a pláže Pisak. Seaside apartments nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm v blízkosti.

Holiday Home Villa Sandra
Holiday Home Villa Sandra

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Villa Sandra se nachází v Kruševu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 45 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

IL CONTE
IL CONTE

9 / 10 (2 hodnocení)

IL CONTE se nachází v Kruševu, 400 metrů od pláže Vrulje a necelý 1 km od pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Seaside villa Ivona
Seaside villa Ivona

Seaside villa Ivona se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. Vodice je vzdálená 48 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Ana
Holiday Home Villa Ana

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Villa Ana se nachází v Kruševu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Lovely Apartment in Kru evo with Barbecue
Lovely Apartment in Kru evo with Barbecue

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Lovely Apartment in Kru evo with Barbecue se nachází v Kruševu, 600 metrů od pláže Pisak, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a zahrnuje Wi-Fi.Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis.

Apartmani Ivan
Apartmani Ivan

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartmani Ivan se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Zdrava
Apartment Zdrava

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Zdrava se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí balkon a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amadea 3
Amadea 3

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Amadea 3 se nachází v Kruševu, 500 metrů od pláže Šušnjari, 1,2 km od pláže Vrulje a 1,6 km od pláže Šušnjari 2. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Apartmani Desnica
Apartmani Desnica

8,4 / 10 (16 hodnocení)

Apartmani Desnica se nachází v Kruševu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartment Villa Luka
Apartment Villa Luka

8 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Villa Luka se nachází v Kruševu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house ''Bell Rock''
Holiday house ''Bell Rock''

8 / 10 (5 hodnocení)

Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory.Prázdninový dům ''Bell Rock'' se nachází v Kruševu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 40 km od Murteru.

Apartman Ela
Apartman Ela

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartman Ela se nachází v Kruševu, 100 metrů od pláže Crna Punta a necelý 1 km od pláže Šušnjari 2. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

HOLIDAY HOME KLARA, Zadar - Kruševo
HOLIDAY HOME KLARA, Zadar - Kruševo

8 / 10 (1 hodnocení)

HOLIDAY HOME KLARA se nachází v Kruševu, Zadar - Kruševo nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Krusevo with 2 Bedrooms
Stunning apartment in Krusevo with 2 Bedrooms

Úžasný apartmán v Kruševu se 2 ložnicemi se nachází v Kruševu v Zadarské župě a nabízí terasu.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Marina Kruševo-Zadar
Villa Marina Kruševo-Zadar

Vila Marina Kruševo-Zadar se nachází v Kruševu, 46 km od přístavu Kornati a 46 km od muzea dědictví Biograd, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci.Tato vila má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Krusevo
Two-Bedroom Apartment in Krusevo

7,7 / 10 (4 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment in Kruševo se nachází v Kruševu, 400 metrů od pláže Šušnjari a 1,1 km od pláže Crna Punta.Nabízí ubytování s Wi-Fi a TV200 metrů od pláže Šušnjari 2.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Isabella
Apartment Isabella

7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Isabella se nachází v Kruševu, 600 metrů od pláže Vrulje a 700 metrů od pláže Šušnjari. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Holiday Home in Krusevo
Three-Bedroom Holiday Home in Krusevo

7 / 10 (1 hodnocení)

Three-Bedroom Holiday Home in Kruševo se nachází v Kruševu a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Zrmanja
Villa Zrmanja

Villa Zrmanja se nachází v Kruševu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 44 km od Viru. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Amazing apartment in Krusevo w/ WiFi and 3 Bedrooms
Amazing apartment in Krusevo w/ WiFi and 3 Bedrooms

Amazing apartment in Kruševo w/ WiFi and 3 Bedrooms se nachází v Kruševu, necelý 1 km od pláže Pisak a 11 minut chůze od pláže Šušnjari 2, a nabízí výhled na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

3 bedrooms house with furnished garden and wifi at Poljica
3 bedrooms house with furnished garden and wifi at Poljica

Apartmán 3 bedrooms house with zařízený garden and wifi at Poljica se nachází v Kruševu, 46 km od přístavu Kornati a historického muzea Biograd. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 38 km od národního parku Paklenica a 46 km od vévodova paláce.

Two-Bedroom Holiday home Krusevo with an Outdoor Swimming Pool 04
Two-Bedroom Holiday home Krusevo with an Outdoor Swimming Pool 04

Two-Bedroom Holiday home Krusevo with an Outdoor Swimming Pool 04 se nachází v Kruševu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 44 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful apartment in Krusevo with 2 Bedrooms
Beautiful apartment in Krusevo with 2 Bedrooms

Krásný byt v Kruševu se 2 ložnicemi se nachází v Kruševu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Krusevo with 1 Bedrooms and WiFi
Awesome home in Krusevo with 1 Bedrooms and WiFi

Apartmán Awesome home in Kruševo se nachází v Kruševu, 500 metrů od pláže Pisak, 1,3 km od pláže u kostela a 1,5 km od pláže Crna Punta.Nabízím ubytování s 1 ložnicí, Wi-Fi zdarma a balkonem.Ubytování je vzdálené 39 km od národního parku Paklenica a 43 km od vévodova paláce.

Two-Bedroom Holiday Home in Krusevo
Two-Bedroom Holiday Home in Krusevo

Two-Bedroom Holiday Home in Kruševo se nachází v Kruševu.38 km od Murteru.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.