Ubytování ve městě Kraljevica

Město Kraljevica se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kraljevica nabízíme 65 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kraljevica

Seamans Apartment
Seamans Apartment

10 / 10 (3 hodnocení)

Seamans Apartment se nachází v Kraljevici, 18 km od hradu Trsat a 19 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 19 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.

Happy Beach Apartment - Dream on the Beach
Happy Beach Apartment - Dream on the Beach

10 / 10 (3 hodnocení)

Happy Beach Apartment - Dream on the Beach se nachází v Kraljevici, 500 metrů od pláže Javorišće a 700 metrů od pláže Uvala Scott. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šnorchlování.

Luxury Villa Oštro with pool
Luxury Villa Oštro with pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury Villa Oštro with pool se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Javorišće a 13 minut chůze od pláže Uvala Scott. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Kraljevica
Two-Bedroom Apartment in Kraljevica

10 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment in Kraljevica se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Uvala Scott.Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a soukromé soukromé parkoviště.Tento apartmán se nachází 22 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.

Apartments Six
Apartments Six

9,9 / 10 (32 hodnocení)

Nachází se v Kraljevici v Apartments Six se nachází 500 metrů od pláže Javorišće v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Felice
Apartman Felice

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Felice se nachází v Kraljevici, 17 km od hradu Trsat a 18 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, a nabízí terasu a výhled na moře. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Katarina Vintage House
Katarina Vintage House

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Katarina Vintage House se nachází asi 2,3 km od pláže Oštro a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nice apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Nice apartment se nachází v Kraljevici, přibližně 2,9 km od pláže Oštro.Nabízí výhled na moře, 2 ložnice, Wi-Fi, balkon a kávovar.2,8 km od pláže Javorišće.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Fara apartment
Fara apartment

9,6 / 10 (75 hodnocení)

Apartmán Fara se nachází v Kraljevici, 18 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce i od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 18 km od hradu Trsat. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Sabo
Apartments Sabo

9,6 / 10 (34 hodnocení)

Ubytování v Kraljevici v Apartments Sabo se nachází 800 metrů od pláže Javorišće v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Zita
Holiday Home Zita

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Holiday Home Zita se nachází v Kraljevici a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od Crikvenice. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Stone House Iva
Stone House Iva

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Stone House Iva se nachází v Kraljevici, 1,1 km od pláže Javorišće a 1,2 km od pláže Oštro. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Miljana
Villa Miljana

9,5 / 10 (137 hodnocení)

Ubytování v Kraljevici v Přímořsko-gorskokotarská župa a pláž Oštro Villa Miljana se nachází 500 metrů od pláže a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Lara
Apartment Lara

9,4 / 10 (43 hodnocení)

Apartment Lara se nachází v Kraljevici, 1,1 km od pláže Uvala Scott, 1,3 km od pláže Oštro a 22 km od hradu Trsat. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Villa Dora
Apartments Villa Dora

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Apartments Villa Dora se nachází v Kraljevici, jen několik kroků od pláže. Nabízí venkovní bazén, lehátka, slunečníky, prostornou terasu se zázemím pro grilování, Wi-Fi zdarma a soukromé neplacené parkoviště.

Apartment in an urban villa Kraljevica
Apartment in an urban villa Kraljevica

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Apartment in a urban villa Kraljevica nabízí ubytování se zahradou, grilem a terasou, asi 19 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.18 km od hradu Trsat.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Belvedere
Apartment Belvedere

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Belvedere se nachází v Kraljevici, 2,3 km od pláže Oštro a 2,4 km od pláže Javorišće. Nabízí gril a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Viky
Apartments Viky

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Viky se nachází 2,6 km od pláže Selehovica a nabízí zahradu, gril a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Nice apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Pěkný apartmán v Kraljevici s 1 ložnicí a WiFi se nachází v Kraljevici, pouhých 700 metrů od pláže Uvala Scott a 1 km od pláže Javorišće, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Ubytování je vzdálené 22 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 25 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.

Villa Anita
Villa Anita

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Villa Anita se nachází v Kraljevici a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Holiday Home Crikvenica-Kraljevica
Holiday Home Crikvenica-Kraljevica

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Holiday Home Crikvenica-Kraljevica se nachází v Kraljevici a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na moře. 17 km od Crikvenice. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms Villa Lucija
Rooms Villa Lucija

9 / 10 (157 hodnocení)

Rooms Villa Lucija se nachází v Kraljevici a nabízí gril a zahradu. K dispozici je také vířivka. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Apartmani
Apartmani "Oštro" Crikvenica

9 / 10 (43 hodnocení)

Apartmani "Oštro" Crikvenica nabízí ubytování v Kraljevici, 21 km od Opatije.

Enjoy the Silence, Nature and Sea
Enjoy the Silence, Nature and Sea

9 / 10 (18 hodnocení)

Enjoy the Silence, Nature and Sea se nachází u pláže v Kraljevici, 2,7 km od pláže Krsevanj a 2,9 km od pláže Voz. 2,5 km od pláže Selehovica. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Luksuzna kuća za odmor
Luksuzna kuća za odmor "Villa Romantica"

9 / 10 (8 hodnocení)

Luksuzna kuća za odmor "Villa Romantica" se nachází v Kraljevici a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Nice home in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi
Nice home in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (2 hodnocení)

Nice home in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi se nachází v Kraljevici, 20 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 24 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 19 km od hradu Trsat a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Nina
Studio apartman Nina

9 / 10 (2 hodnocení)

Studio apartman Nina se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Javorišće, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 22 km od hradu Trsat a 23 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

House Holiday House Kresic
House Holiday House Kresic

House Holiday House Kresic se nachází v Kraljevici. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi
Amazing apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi

Úžasný apartmán v Kraljevici se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Kraljevici, 1,4 km od pláže Javorišće a 21 km od hradu Trsat, a nabízí výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od pláže Uvala Scott a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Three-Bedroom Apartment in Kraljevica II
Three-Bedroom Apartment in Kraljevica II

Three-Bedroom Apartment in Kraljevica II se nachází v Kraljevici.17 km od Crikvenice.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Andrea
Apartmani Andrea

8,9 / 10 (42 hodnocení)

Apartmani Andrea se nachází asi 1,8 km od pláže Javorišće a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,8 km od pláže Oštro a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Ferienwohnung KIM
Ferienwohnung KIM

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Ferienwohnung KIM se nachází v Kraljevici a nabízí restauraci a kasino. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hostel Bordada
Hostel Bordada

8,7 / 10 (58 hodnocení)

Hostel Bordada se nachází v Kraljevici, 2,6 km od pláže Oštro a 2,6 km od pláže Javorišće. Nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 2,9 km od pláže Uvala Scott, 19 km od hradu Trsat a 20 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Hostel nabízí rodinné pokoje.

Leona
Leona

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Leona se nachází v Kraljevici, jen 1,1 km od pláže Uvala Scott a 1,3 km od pláže Oštro. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Kovačić
Apartments Kovačić

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Ubytování v Kraljevici v Apartments Kovačić se nachází necelý 1 km od pláže Javorišće v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments and rooms with parking space Kraljevica - 17589
Apartments and rooms with parking space Kraljevica - 17589

8,2 / 10 (10 hodnocení)

Apartments and rooms with parking space Kraljevica - 17589 se nachází v Kraljevici, 2,8 km od pláže Selehovica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Ferienwohnung Mili
Ferienwohnung Mili

8 / 10 (13 hodnocení)

Ferienwohnung Mili se nachází v Kraljevici a nabízí restauraci, zahradu a kasino. 14 km od Crikvenice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Kraljevica with 3 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Kraljevica with 3 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (2 hodnocení)

Stunning apartment in Kraljevica se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Uvala Scott.Nabízí ubytování se 3 ložnicemi, Wi-Fi zdarma, výhled na moře a neplacené soukromé parkoviště.Tento apartmán se nachází 22 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.

Beautiful apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi
Beautiful apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Krásný apartmán v Kraljevici s 1 ložnicí a WiFi se nachází v Kraljevici, 2,3 km od pláže Selehovica a 2,5 km od pláže Krsevanj.Nabízí výhled na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful home in Kraljevica with 3 Bedrooms and WiFi
Beautiful home in Kraljevica with 3 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Krásný dům v Kraljevici se 3 ložnicemi a WiFi se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Uvala Scott a 14 minut chůze od pláže Oštro, a nabízí balkon.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 700 metrů od pláže Javorišće a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Kraljevica with 2 Bedrooms and WiFi

Apartmán Awesome apartment in Kraljevica se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Javorišće a 12 minut chůze od pláže Uvala Scott.Nabízím 2 ložnice, Wi-Fi zdarma a klimatizaci.Nabízí výhled na moře a je vzdálen 1,4 km od pláže Oštro a 22 km od hradu Trsat.

Cosy apartment in Kraljevica with balcony
Cosy apartment in Kraljevica with balcony

Útulný apartmán v Kraljevici s balkonem se nachází v Kraljevici a nabízí zázemí pro vodní sporty.Crikvenica je vzdálená 14 km.

Apartment Kraljevica 17589b
Apartment Kraljevica 17589b

Apartment Kraljevica 17589b se nachází v Kraljevici. 2,8 km od pláže Selehovica. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Kraljevica II
Two-Bedroom Apartment in Kraljevica II

Two-Bedroom Apartment in Kraljevica II nabízí ubytování v Kraljevici, 3 km od pláže Krsevanj.2,8 km od pláže Selehovica.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments and Room Slavica
Apartments and Room Slavica

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartments and Room Slavica se nachází 2,8 km od pláže Selehovica a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Stunning apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Kraljevica with 1 Bedrooms and WiFi

Stunning apartment in Kraljevica se nachází v Kraljevici, necelý 1 km od pláže Javorišće.Nabízí ubytování s 1 ložnicí, Wi-Fi zdarma, výhled na moře a neplacené soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené 22 km od hradu Trsat a 23 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

Hotel Kraljevica
Hotel Kraljevica

6 / 10 (154 hodnocení)

Hotel Kraljevica má přímo naproti autobusovou zastávku se spojením do Rijeky a nabízí pokoje s TV a bezplatným Wi-Fi. Je vzdálený 1,2 km od pláže. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Stunning apartment in Kraljevica with WiFi
Stunning apartment in Kraljevica with WiFi

6 / 10 (5 hodnocení)

Stunning in Kraljevica se nachází v Kraljevici, 700 metrů od pláže Uvala Scott, necelý 1 km pláže od Javorišće a 21 km od hradu Trsat, a nabízí ubytování s apartmánem Wi-Fi.25 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a 30 km od národního parku Risnjak.