Ubytování ve městě Gornji Karin

Město Gornji Karin se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Karin nabízíme 57 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Karin

Deluxe Apartments Sanja with Seaview
Deluxe Apartments Sanja with Seaview

10 / 10 (12 hodnocení)

Deluxe Apartments Sanja with Seaview se nachází v obci Gornji Karin, 27 km od Biogradu na Moru, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Two-Bedroom Apartment in Gornji Karin
Two-Bedroom Apartment in Gornji Karin

10 / 10 (2 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment in Gornji Karin se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě a nabízí 2hvězdičkové ubytování s Wi-Fi.35 km od Murteru.

Apartman Mihael
Apartman Mihael

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Mihael se nachází v obci Gornji Karin, 600 metrů od pláže Karin Gornji a 1 km od pláže Vrulje. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Karin Gornji with WiFi and 2 Bedrooms
Awesome apartment in Karin Gornji with WiFi and 2 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Úžasný apartmán v Karin Gornji se nachází v obci Gornji Karin, 1,5 km od pláže Donji Karin, 1,7 km od pláže Vrulje a 37 km od přístavu Kornati.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Karin Gornji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ana
Apartment Ana

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Ana se nachází v obci Gornji Karin, 600 metrů od pláže Vrulje a 1,2 km od pláže Karin Gornji. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Cherry
Apartments Cherry

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Cherry se nachází v obci Gornji Karin a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s grilem.

Apartment Luka
Apartment Luka

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Luka se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, 200 metrů od pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani Monika
Apartmani Monika

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmani Monika se nachází v obci Gornji Karin, 1,6 km od pláže Donji Karin, 37 km od přístavu Kornati a muzea dědictví Biograd. Nabízí terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Karin Gornji je vzdálená 700 metrů a pláž Vrulje 1,4 km.

Babaloo Beach Apartments
Babaloo Beach Apartments

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Babaloo Beach Apartments se nachází v obci Gornji Karin, 27 km od Biogradu na Moru, a nabízí gril a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Smilje i Maslina
Apartments Smilje i Maslina

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Nachází se 400 metrů od pláže Karin Gornji. Apartmány Smilje i Maslina nabízí zahradu, restauraci a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Villa Marija
Apartments Villa Marija

9,5 / 10 (37 hodnocení)

Apartmány Villa Marija se nachází v malé obci Vrulje, jen 200 metrů od oblázkové pláže a 1 km od města Gornji Karin. Nabízí klimatizované apartmány s balkonem nebo terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě můžete zdarma zaparkovat.

Apartments Mond
Apartments Mond

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartmány Mond se nacházejí v letovisku Gornji Karin, 33 km od Zadaru a 200 metrů od pláže. Nabízejí neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Stela
Apartments Stela

9,3 / 10 (89 hodnocení)

Apartmány Stela se nacházejí ve městě Gornji Karin, 10 minut chůze od pobřeží, a nabízejí klimatizované ubytování s možností vlastního stravování, výhledy na moře a na hory a gril.

Studio Apartman Ema
Studio Apartman Ema

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Studio Apartman Ema se nachází v obci Gornji Karin, 600 metrů od pláže Karin Gornji a 1,4 km od pláže Vrulje, a nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Larisa
Apartment Larisa

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Larisa se nachází v obci Gornji Karin, jen 1,7 km od pláže Karin Gornji. Nabízí zahradu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné půjčení jízdních kol. Nabízí balkon, stolní tenis, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Afrodita
Afrodita

9,1 / 10 (57 hodnocení)

Afrodita se nachází v obci Gornji Karin, 200 metrů od pláže Karin Gornji, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Penzion se nachází 2 km od pláže Šušnjari a 38 km od přístavu Kornati. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 700 metrů od pláže Vrulje.

Kiwi apartments
Kiwi apartments

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Kiwi apartments se nachází v obci Gornji Karin, 80 metrů od pláže Karin Gornji a 600 metrů od pláže Vrulje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na moře.

Studio Apartment Maslina
Studio Apartment Maslina

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Studio Apartment Maslina se nachází v obci Gornji Karin a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s grilem.

Lavandula
Lavandula

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Lavandula se nachází ve městě Gornji Karin a nabízí restauraci a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bianca Karin
Villa Bianca Karin

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Villa Bianca Karin se nachází v obci Gornji Karin a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Apartman Amadea
Apartman Amadea

9 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Amadea se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, 500 metrů od pláže Šušnjari. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Corinium
Villa Corinium

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Corinium se nachází ve městě Gornji Karin a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Pool apartment Leonardo
Pool apartment Leonardo

9 / 10 (2 hodnocení)

Pool apartment Leonardo se nachází v obci Gornji Karin a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento apartmán má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Karin Gornji, Novigrad - 11806
Apartments by the sea Karin Gornji, Novigrad - 11806

9 / 10 (1 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v obci Gornji Karin, 32 km od Zadaru. K dispozici je také patio.

Apartments Milic
Apartments Milic

8,8 / 10 (75 hodnocení)

Ubytování Apartments Milić splňuje pokyny pro bezpečnost a ochranu zdraví v Chorvatsku. Apartments Milić se nachází ve městě Gornji Karin, 500 metrů od oblázkové pláže a 5 minut chůze od léčebných bahenních koupelí. K zázemí patří restaurace a gril. K dispozici je i bezplatné Wi-Fi.

Apartman Ema
Apartman Ema

8,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartman Ema se nachází v obci Gornji Karin, 600 metrů od pláže Karin Gornji a 1,4 km od pláže Vrulje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartment Dora
Apartment Dora

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartmány Dora nabízejí ubytování s možností vlastního stravování v letovisku Karin Gornji. Je zde zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány jsou vybavené satelitní LCD TV a klimatizací a mají balkon.

Apartmani Mila
Apartmani Mila

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartmani Mila se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, 300 metrů od pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Tomo
Apartment Tomo

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Tomo se nachází v obci Gornji Karin a nabízí zahradu. Výhled směřuje do zahrady.

Happy 2Bedroom Apartments
Happy 2Bedroom Apartments

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Gornji Karin, 27 km od Biogradu na Moru.Happy 2Bedroom Apartments nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Studio Apartman Ema 2
Studio Apartman Ema 2

8,3 / 10 (10 hodnocení)

Studio Apartman Ema 2 se nachází v obci Gornji Karin, 600 metrů od pláže Karin Gornji a 1,4 km od pláže Vrulje. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Vila Velebit
Vila Velebit

8,3 / 10 (6 hodnocení)

Vila Velebit se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, 600 metrů od pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, terasou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Bitunjac
Apartman Bitunjac

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Bitunjac se nachází v obci Gornji Karin, jen pár kroků od pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování u pláže, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a Wi-Fi zdarma. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Apartment
Apartment "Mislav"

8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment "Mislav" se nachází v obci Gornji Karin a nabízí bar a terasu. 35 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Toby
Apartment Toby

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Toby se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice apartment in Gornji Karin with WiFi and 1 Bedrooms
Nice apartment in Gornji Karin with WiFi and 1 Bedrooms

Pěkný apartmán v Gornji Karin se nachází ve městě Gornji Karin, pouhých 700 metrů od pláže Karin Gornji, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Přístav Kornati a muzeum dědictví Biograd jsou vzdálené 37 km.

River&Sea Seaview Family Apartments for Active Holiday
River&Sea Seaview Family Apartments for Active Holiday

River&Sea Seaview Family Apartments for Active Holiday se nachází v obci Gornji Karin a nabízí ubytování s terasou.

Apartments Branka
Apartments Branka

7,5 / 10 (20 hodnocení)

Apartments Branka se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, nedaleko pláží Karin Gornji a Donji Karin. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

3BR Family apartment Tony
3BR Family apartment Tony

7,5 / 10 (2 hodnocení)

3BR Family apartment se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě. Tony má balkon. Biograd na Moru je vzdálený 27 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Zola
Apartment Zola

7,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Zola se nachází 200 metrů od pláže Karin Gornji a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

House Sunset Karin
House Sunset Karin

7 / 10 (3 hodnocení)

House Sunset Karin se nachází v obci Gornji Karin v Zadarské župě, nedaleko pláže Karin Gornji. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments Slavica
Apartments Slavica

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Slavica nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Gornji Karin. Wi-Fi je dostupné zdarma. Apartmán má terasu a posezení. K dispozici je plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu nebo vanu a fén. Výhled směřuje na moře a hory.

Amazing apartment in Karin Gornji with WiFi and 1 Bedrooms
Amazing apartment in Karin Gornji with WiFi and 1 Bedrooms

Úžasný apartmán v Karin Gornji s WiFi a 1 ložnicí se nachází v Gornji Karin.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mobile Homes -Kamp Karin
Mobile Homes -Kamp Karin

Mobile Homes -Kamp Karin se nachází v Gornji Karin, pár kroků od pláže Donji Karin a necelý 1 km od pláže Karin Gornji, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartments with a parking space Karin Gornji, Novigrad - 16610
Apartments with a parking space Karin Gornji, Novigrad - 16610

Apartmány Karin Gornji, Novigrad - 16610 se nacházejí v obci Gornji Karin v Zadarské župě a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Karin Gornji with WiFi and 2 Bedrooms
Stunning apartment in Karin Gornji with WiFi and 2 Bedrooms

Stunning apartment in Karin Gornji se nachází ve městě Gornji Karin, pouhých 500 metrů od pláže Karin Gornji, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Apartmán je vzdálený 37 km od přístavu Kornati a 38 km od historického muzea Biograd.

Apartment Marija - Crna Punta
Apartment Marija - Crna Punta

Apartment Marija - Crna Punta se nachází v obci Gornji Karin, 300 metrů od pláže Crna Punta a necelý 1 km od pláže Pisak. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Marijana
Apartment Marijana

S terasou a výhledem na moře se Apartment Marijana nachází v Gornji Karin, 700 metrů od pláže Vrulje a 1.2 km od pláže Šušnjari.2hvězdičkový apartmán je 1.4 km od pláže Karin Gornji.