Ubytování ve městě Galovac

Město Galovac se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Galovac nabízíme 35 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Galovac

Apartment Amelie - with pool and sauna!
Apartment Amelie - with pool and sauna!

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Amelie - with pool and sauna nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem! se nachází v obci Galovac. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Nika
Apartman Nika

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Nika se nachází v obci Galovac, 21 km od historického muzea Biograd, 18 km od vévodova paláce a 18 km od zadarského muzea iluzí, a nabízí zahradu a gril. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Classy Holiday Home in Galovac with Swimming Pool
Classy Holiday Home in Galovac with Swimming Pool

10 / 10 (2 hodnocení)

Classy Holiday Home in Galovac with Swimming Pool se v Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem a obci nabízí Wi-Fi.Toto klimatizované ubytování je vzdálené 43 km od Viru.

Apartman Laura
Apartman Laura

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Laura se nachází v Biogradu, asi 20 km od historického muzea, a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. 19 km od přístavu Kornati. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Galovac - 08
Holiday Home Galovac - 08

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Galovac - 08 se nachází v obci Galovac a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Chiara
Apartman Chiara

9,8 / 10 (58 hodnocení)

Apartman Chiara se nachází v obci Galovac, 21 km od historického muzea Biograd, 16 km od vévodova paláce a muzea iluzí v Zadaru, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 20 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Luka & Lorena
Apartments Luka & Lorena

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Apartments Luka & Lorena se nachází v obci Galovac v Zadarské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Ankin Dvor
Ankin Dvor

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Ankin Dvor se nachází v obci Galovac, 21 km od muzea dědictví Biograd, 20 km od vévodova paláce a zadarského muzea iluzí, a nabízí zahradu, gril a terasu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bellezza
Villa Bellezza

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Villa Bellezza se nachází v obci Galovac a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Noa
Holiday Home Noa

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Noa se nachází v obci Galovac, 17 km od přístavu Kornati a 19 km od historického muzea Biograd. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a fitness centrem. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Elena
Apartment Elena

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Elena se nachází v obci Galovac, 18 km od přístavu Kornati a 20 km od historického muzea Biograd. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Aprilis
Holiday home Aprilis

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Holiday home Aprilis se nachází v obci Galovac a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Iva with heated pool
Villa Iva with heated pool

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Villa Iva se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem do zahrady. 45 km od Vodice. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Luka
Luka

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Luka se nachází v obci Galovac a nabízí sdílený lounge, zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila Gallo
Vila Gallo

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Vila Gallo se nachází v obci Galovac, 19 km od přístavu Kornati a 20 km od historického muzea Biograd. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Lastavica
Apartman Lastavica

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartman Lastavica se nachází v obci Galovac v Zadarské župě a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Luxury Villa Maria with Pool
Luxury Villa Maria with Pool

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Luxury Villa Maria with Pool se nachází v obci Galovac a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Viktorija
Villa Viktorija

9,3 / 10 (8 hodnocení)

Villa Viktorija se nachází v obci Galovac, 18 km od přístavu Kornati, 20 km od historického muzea Biograd a 18 km od vévodova paláce. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments
Apartments"Nika" with private pool

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Apartments "Nika" with private pool se nachází v obci Galovac. Nabízí zahradu, venkovní bazén, výhled na bazén a klimatizaci.

Holiday home Skabrnja 79 with Outdoor Swimmingpool
Holiday home Skabrnja 79 with Outdoor Swimmingpool

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Skabrnja 79 with Outdoor Swimmingpool se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home LAURA
Holiday home LAURA

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home LAURA se nachází v obci Galovac, 17 km od přístavu Kornati a 18 km od historického muzea Biograd. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Guesthouse Dila
Guesthouse Dila

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Guesthouse Dila se nachází v obci Galovac a nabízí zahradu, gril a terasu. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol.

House Leonardo
House Leonardo

House Leonardo se nachází v obci Galovac v Zadarské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa La Verna - cozy and vibrant family villa with garden and saltwater pool
Villa La Verna - cozy and vibrant family villa with garden and saltwater pool

Villa La Verna - útulná a živá rodinná vila se zahradou a bazénem se slanou vodou se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, bbzahradou a terasou a nabízí ubytování v Galovaci s bezplatným Wi-Fi a výhledem na bazén.Prázdninový dům s bezplatným soukromým parkovištěm se nachází v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je pěší turistika, cyklistika a šipky.

Poolincluded Holiday Home Anima
Poolincluded Holiday Home Anima

Ubytování se nachází v obci Galovac, 16 km od přístavu Kornati a 18 km od historického muzea Biograd. Poolincluded Holiday Home Anima nabízí terasu a klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Antonia with pool
Holiday home Antonia with pool

6 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Antonia with pool se nachází v obci Galovac a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Six-Bedroom Holiday Home in Galovac
Six-Bedroom Holiday Home in Galovac

6 / 10 (1 hodnocení)

Six-Bedroom Holiday Home in Galovac se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Galovac V
Holiday home Galovac V

Holiday home Galovac V se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od přístavu Kornati a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Sunset
Villa Sunset

Villa Sunset se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od Vodice a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Stone villa with pool
Stone villa with pool

Stone villa with pool se nachází v obci Galovac, 17 km od přístavu Kornati a 18 km od historického muzea Biograd. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Tato 4hvězdičková vila stojí 19 km od vévodova paláce.

Holiday Home Maroko
Holiday Home Maroko

Holiday Home Maroko se nachází 19 km od přístavu Kornati a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Aprilis with pool, Galovac
Holiday home Aprilis with pool, Galovac

Holiday home Aprilis with pool, Galovac se nachází v obci Galovac, 20 km od muzea dědictví Biograd a od vévodova paláce. Nabízí zahradu a výhled na bazén. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a parking space Galovac, Zadar - 17912
Family friendly house with a parking space Galovac, Zadar - 17912

Family friendly house with a parking space Galovac, Zadar - 17912 se nachází v obci Galovac v Zadarské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Holiday Home in Galovac
Three-Bedroom Holiday Home in Galovac

Three-Bedroom Holiday Home in Galovac se nachází v obci Galovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od přístavu Kornati a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Nice home in Galovac with Outdoor swimming pool, 3 Bedrooms and WiFi
Nice home in Galovac with Outdoor swimming pool, 3 Bedrooms and WiFi

Úžasný dům v Galovaci s venkovním bazénem a 3 ložnicemi se nachází v obci Galovac, 19 km od přístavu Kornati, 21 km od historického muzea Biograd a 17 km od vévodova paláce.Nabízím vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.