Ubytování ve městě Zorita del Maestrazgo

Město Zorita del Maestrazgo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zorita del Maestrazgo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zorita del Maestrazgo

Casa Rural cerca de Morella
Casa Rural cerca de Morella

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural cerca de Morella se nachází ve městě Zorita del Maestrazgo ve Valencii a má balkon. Prázdninový dům s grilem. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa Rural cerca de Morella stojí 91 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

HOTEL EL BERGANTES
HOTEL EL BERGANTES

7,1 / 10 (193 hodnocení)

V ubytování HOTEL EL BERGANTES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOTEL EL BERGANTES se nachází v obci Zorita del Maestrazgo a nabízí sdílený lounge, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je bankomat a gril. K dispozici je pokojová služba, nepřetržitě otevřená recepce a organizace výletů. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo italská snídaně. V hotelové restauraci se podávají pokrmy americké, karibské a katalánské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 91 km.