Ubytování ve městě Zarratón

Město Zarratón se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zarratón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zarratón

Villa Carpe Diem
Villa Carpe Diem

9,6 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Villa Carpe Diem máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Carpe Diem se nachází v Zarratónu, 49 km od muzea La Rioja, katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic a patio s výhledem do zahrady. Vila má balkon s výhledem na město, kabelovou TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou a 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Vila stojí 49 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 50 km od vlakového nádraží Logrono. Na letiště Vitoria je to 51 km.

Hospedería Palacio de Casafuerte
Hospedería Palacio de Casafuerte

9,3 / 10 (536 hodnocení)

Tato krásná budova z 15. století se nachází v obci Zarratón v La Rioja a nabízí dobrý přístup na dálnici AP68. Nabízí klimatizované pokoje s vlastním balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hospedería Palacio de Casafuerte má pokoje s půvabným tradičním zařízením. Ve všech je bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a dokovací stanice pro iPod. La Rioja je známá svými potravinami a víny a restaurace hotelu Palacio podává tradiční regionální jídla a víno. K dispozici je také kavárna, kde si můžete dát občerstvení nebo drink. Personál recepce vám poskytne informace o tom, co si v La Rioja nenechat ujít. Nedaleko vede cyklostezka Via Verde. Palacio stojí 10 minut jízdy od města Haro a 35 minut jízdy od města Logroño. Na letiště Vitoria-Gasteiz dojedete za 50 minut.

El Rincón de Zarratón
El Rincón de Zarratón

8,7 / 10 (15 hodnocení)

El Rincón de Zarratón se nachází v obci Zarratón, 15 km od čtvrti Rioja Alta a 49 km od muzea La Rioja, a nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán má balkon s výhledem na město, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 49 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. El Rincón de Zarratón leží 51 km od letiště Vitoria a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.