Ubytování ve městě Víu

Město Víu se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Víu nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Víu

Casa Bergua
Casa Bergua

9,6 / 10 (56 hodnocení)

Casa Bergua nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na město, asi 22 km od národního parku Ordesa. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento venkovský dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Venkovský dům stojí 32 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pau Pyrénées je to 127 km.

Hotel, Bungalows y Camping Viu
Hotel, Bungalows y Camping Viu

7,4 / 10 (445 hodnocení)

Situace na záběrech Pyrenejí, Hotel, Bungalovy y Camping Viu je součástí kempu se společným salonkem a jídelním koutem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vytápěné a mají TV s plochou obrazovkou a posezení s psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Hotel má bar a restauraci, která podává místní pyrenejskou kuchyni. V zahradě je k dispozici gril. Z hotelu se snadno dostanete na dálnici N260a, která vás za 12 minut doveze do národního parku Ordesa & Lost Mountain. Lyžařský areál Formigal je 35 km daleko.