Ubytování ve městě Vioño

Město Vioño se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vioño nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vioño

El MIRADOR DE TONO , Alquiler Integro
El MIRADOR DE TONO , Alquiler Integro

9,8 / 10 (18 hodnocení)

El MIRADOR DE TONO, Alquiler Integro se nachází v obci Vioño, 24 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. El MIRADOR DE TONO, Alquiler Integro stojí 25 km od Puerto Chica a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 19 km.

Hosteria El Capricho
Hosteria El Capricho

8,8 / 10 (286 hodnocení)

Hosteria El Capricho se nachází 20 minut jízdy od přírodního parku Cabarceno, Santillana del Mar a Santanderu a nabízí restauraci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Jednoduše zařízené pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. K dispozici je bar a v restauraci penzionu se každé ráno podává snídaně. V okolních ulicích najdete řadu obchodů a supermarketů. K dispozici je také služba žehlení a praní prádla. Personál recepce vám poskytne více informací o okolí. El Capricho stojí 20 minut jízdy od letiště Santander.