Ubytování ve městě Villovela de Pirón

Město Villovela de Pirón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villovela de Pirón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villovela de Pirón

El Carro del Abuelo
El Carro del Abuelo

9,8 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování El Carro del Abuelo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Carro del Abuelo se nachází ve městě Villovela de Pirón, 22 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. Ubytování má balkon a výhled na řeku. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. El Carro del Abuelo stojí 20 km od Alcazar de Segovia a 21 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Valladolid je to 123 km.

El Camino Real
El Camino Real

8,3 / 10 (13 hodnocení)

Ubytování se nachází 20 km od Segovie. El Camino Real je tradiční kastilský dům. Penzion se nachází v obci Villovela de Piron a nabízí pokoje v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi a restauraci. Všechny individuálně zařízené vytápěné pokoje mají dřevěnou podlahu a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. El Camino Real má prostornou jídelnu s krbem a barem, kde si můžete vychutnat místní jídla. V horním patře je společenská místnost s úchvatným výhledem na údolí Piron, stolními hrami a TV. V Hoces se můžete věnovat raftingu, kanoistice a pěší turistice. Přírodní rezervace del Rio Duranton je vzdálená 30 minut jízdy. Snadno se odtud dostanete na dálnici A601 a do Madridu je to 110 km.

Casa Rural Vistas de Castilla VILLOVELA DE PIRON
Casa Rural Vistas de Castilla VILLOVELA DE PIRON

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Vistas de Castilla VILLOVELA DE PIRON se nachází asi 22 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nachází se 20 km od Alcazar de Segovia a nabízí společnou kuchyň. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 22 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Na letiště Valladolid je to 123 km.