Ubytování ve městě Villasuso de Cieza

Město Villasuso de Cieza se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villasuso de Cieza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villasuso de Cieza

El Corro, acogedora casa con jardín en el corazón de Cantabria
El Corro, acogedora casa con jardín en el corazón de Cantabria

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování El Corro, acogedora casa con jardín en el corazón de Cantabria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Corro, acogedora casa con jardín en el corazón de Cantabria se nachází asi 48 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. El Corro, acogedora casa con jardín en el corazón de Cantabria leží 50 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 45 km.

El Rincón del Besaya
El Rincón del Besaya

8,5 / 10 (12 hodnocení)

El Rincón del Besaya se nachází v obci Villasuso de Cieza, pouhých 48 km od přístavu Santander. Nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí výhled na hory a terasu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. El Rincón del Besaya stojí 50 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 45 km.