Ubytování ve městě Villarrubia

Město Villarrubia se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarrubia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarrubia

Cuevas del Pino Turismo Rural y Emocional SL
Cuevas del Pino Turismo Rural y Emocional SL

9,2 / 10 (91 hodnocení)

V ubytování Cuevas del Pino Turismo Rural y Emocional SL máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento okouzlující komplex o rozloze 10 000 m2 se nachází 2 km od obce Villarubia a nabízí sezónní venkovní bazén. Alojamientos Rurales Cuevas del nabízí atraktivní, dobře vybavené domy a apartmány, stejně jako okouzlující ubytování v jeskyních. Alojamientos Rurales Cuevas nabízí ubytování s vlastní terasou. Všechny apartmány, domy a jeskyně jsou zařízené v pastelových barvách a mají topení. K dispozici je posezení s pohovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, toustovačem a kávovarem. Ekologické produkty se pěstují na přilehlém pozemku s sady a krásnými zahradami. Je zde také dílna, kde se učí různé kurzy, včetně malování, filmu, fotografie a jógy. Córdoba leží 15 km od komplexu. Do měst Jaén a Sevilla dojedete autem za necelé 2 hodiny.

Beautiful Home In Villarrubia With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 4 Bedrooms
Beautiful Home In Villarrubia With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 4 Bedrooms

Krásný dům ve Villarrubii s venkovním bazénem, Wifi And 4 Bedrooms se nachází ve Villarrubii, 16 km od mešity Cordoba, 12 km od nákupního centra El Zoco a 14 km od paláce Merced. Ubytování je vzdálené 10 km od mediny Azahara a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Prázdninový dům stojí 14 km od synagogy a paláce Viana. Na letiště Sevilla je to 137 km.