Ubytování ve městě Villarroya de los Pinares

Město Villarroya de los Pinares se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarroya de los Pinares nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarroya de los Pinares

Casa Rural Chulilla
Casa Rural Chulilla

9,8 / 10 (95 hodnocení)

Casa Rural Chulilla se nachází v obci Villarroya de los Pinares a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 121 km.

Apartamento creativo VillaRubei Los Chorros
Apartamento creativo VillaRubei Los Chorros

9,8 / 10 (56 hodnocení)

Apartamento creativo VillaRubei Los Chorros se nachází v obci Villarroya de los Pinares v regionu Aragon a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň, kde si hosté mohou připravit vlastní jídlo. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. Na lyžích lze dojet až k budově a v okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 122 km.

Apartamento Fuentes
Apartamento Fuentes

9,7 / 10 (43 hodnocení)

Apartamento Fuentes se nachází v obci Villarroya de los Pinares a nabízí výhled na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, bar a přímý přístup na sjezdovku. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na řeku a kuchyň s lednicí a sporákem. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 122 km.

Casa Elpatiodelmaestrazgo
Casa Elpatiodelmaestrazgo

9,5 / 10 (11 hodnocení)

El Patio de Maestrazgo je obklopen pohořím Sierra de Gúdar a nabízí vytápěné apartmány s krásným výhledem do krajiny. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, lyžárnu zdarma a neplacené parkoviště. Všechny apartmány mají odhalené trámy, parketové podlahy a rustikální interiér s dřevěným nábytkem. Oba apartmány mají obývací část s pohovkou, satelitní TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. K dispozici je také pračka a žehlička. V plně vybavené kuchyni je myčka nádobí, mikrovlnná trouba a trouba. K dispozici je také gril. Nachází se v oblasti Aragon, Casa Elpatiodelmaestrazgo se nachází 30 minut jízdy od lyžařského střediska Valdelinares a Geologického parku Aliaga. Do Teurelu a zábavního parku Dinópolis dojedete autem za 1 hodinu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

CASA RURAL AMADOR
CASA RURAL AMADOR

9,3 / 10 (14 hodnocení)

CASA RURAL AMADOR se nachází v obci Villarroya de los Pinares v regionu Aragon a nabízí balkon a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 121 km.