Ubytování ve městě Villar de Barrio

Město Villar de Barrio se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Barrio nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Barrio

Casa a Trepa
Casa a Trepa

10 / 10 (6 hodnocení)

Casa a Trepa se nachází asi 34 km od termálních pramenů As Burgas a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má balkon, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Casa a Trepa stojí 33 km od výstaviště Auditorium a 48 km od kaňonu Sil. Na letiště Vigo je to 125 km.

A Casa do Adelino
A Casa do Adelino

10 / 10 (2 hodnocení)

A Casa do Adelino se nachází ve Villar de Barrio, 47 km od hradu Montalegre, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 39 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 139 km.