Ubytování ve městě Villapresente

Město Villapresente se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villapresente nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villapresente

El Balcon de Villapresente
El Balcon de Villapresente

9,5 / 10 (26 hodnocení)

El Balcon de Villapresente se nachází v obci Villapresente, 32 km od přístavu Santander, 33 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander, a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má Nintendo Wii, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán stojí 33 km od kasina El Sardinero a 34 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Letiště Santander je ve vzdálenosti 29 km.

Buenavista
Buenavista

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Buenavista nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory, asi 34 km od Puerto Chico. 32 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 30 km.