Ubytování ve městě Villanueva del Conde

Město Villanueva del Conde se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva del Conde nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva del Conde

Casas rurales Caño Chico y La Fuente
Casas rurales Caño Chico y La Fuente

9,5 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Casas rurales Caño Chico y La Fuente máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas rurales Caño Chico nabízí výhled na okolní krajinu. y La Fuente nabízí ubytování ve Villanueva del Conde. Domy mají bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, gril a zahradu. Domy mají plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Na požádání jsou k dispozici dalekohledy s výhledem na hvězdy. Casas rurales Caño Chico se nachází v Sierra de Francia, 20 minut jízdy od měst La Alberca a La Peña de Francia. y la Fuenet, zatímco Miranda je 5 minut autem. Do Salamanky dojedete autem asi za hodinu.

An'Ca' La Pura
An'Ca' La Pura

9,4 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování An'Ca' La Pura máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. An'Ca' La Pura se nachází 34 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a výhledem na město. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 89 km.

Casas Rurales Casas en Batuecas
Casas Rurales Casas en Batuecas

9,2 / 10 (255 hodnocení)

Casas Rurales Casas cs Batuecas nabízí rustikální apartmány ve venkovských domech ve vesnici Villanueva del Conde v přírodní rezervaci Batuecas. K dispozici je také sezónní venkovní bazén. Všechny vytápěné apartmány mají obývací pokoj s TV, krbem a pohovkou nebo rozkládací pohovkou. K dispozici je vlastní koupelna a dobře vybavená kuchyň nebo kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Všechny jsou vybavené pračkou a některé mají výhled do zahrady. V obci jsou obchody a restaurace je vzdálená 2 km. K dispozici jsou turistické informace a lyžařský areál La Covatilla v Sierra de Béjar je vzdálený 50 km.

Casas del Parador - Las Eras
Casas del Parador - Las Eras

9 / 10 (11 hodnocení)

Casas del Parador - Las Eras se nachází 34 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou, terasou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 2 koupelny s bidetem. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Salamanca je to 89 km.

Casa rural Adelaida
Casa rural Adelaida

8,6 / 10 (11 hodnocení)

Casa rural Adelaida se nachází asi 34 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Salamanca je to 89 km.

La puerta el sol
La puerta el sol

8 / 10 (1 hodnocení)

La puerta el sol se nachází 33 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování se zahradou a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je půjčovna lyžařského vybavení a na lyžích lze dojet až k domu. Na letiště Salamanca je to 88 km.