Ubytování ve městě Villanueva de los Castillejos

Město Villanueva de los Castillejos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de los Castillejos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de los Castillejos

Apartamentos BARBAS
Apartamentos BARBAS

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamentos BARBAS se nachází v andaluské obci Villanueva de los Castillejos a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. K dispozici je také terasa. Apartamentos BARBAS stojí 45 km od golfového hřiště Nuevo Portil a 41 km od golfového hřiště El Rompido. Na letiště Faro je to 106 km.

Ca L'Isabel
Ca L'Isabel

9 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Ca L'Isabel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca L'Isabel se nachází 46 km od golfového hřiště Nuevo Portil a nabízí ubytování s výhledem na bazén, venkovní bazén, zahradu a bezplatné půjčení jízdních kol. Tento prázdninový dům má sdílený lounge, terasu a gril. Prázdninový dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, PS3, DVD a CD přehrávač. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 41 km od golfového hřiště El Rompido a 43 km od hradu Castro Marim. Letiště Faro leží od Ca L'Isabel 107 km.

Ferienhaus für 5 bis 6 Personen
Ferienhaus für 5 bis 6 Personen

9 / 10 (23 hodnocení)

Villanueva de los Castillejos, 33 km od golfového hřiště Nuevo Portil, Ferienhaus für 5 bis 6 Personen nabízí ubytování s restaurací, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. K dispozici je také patio. Apartmán má terasu s výhledem na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 28 km od golfového hřiště El Rompido a 45 km od hradu Castro Marim. Na letiště Faro je to 108 km.