Ubytování ve městě Villanueva de las Torres

Město Villanueva de las Torres se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de las Torres nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de las Torres

Cuevas Los Coloraos - La Residencia
Cuevas Los Coloraos - La Residencia

9 / 10 (1 hodnocení)

Cuevas Los Coloraos - La Residencia se nachází v obci Villanueva de las Torres a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 96 km.

Cuevas Los Coloraos - La Cuadra
Cuevas Los Coloraos - La Cuadra

Cuevas Los Coloraos - La Cuadra se nachází ve Villanueva de las Torres a nabízí vířivku. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 96 km.

Balneario de Alicún de las Torres
Balneario de Alicún de las Torres

8,2 / 10 (95 hodnocení)

V ubytování Balneario de Alicún de las Torres máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Balneario de Alicún de las Torres se nachází ve městě Villanueva de las Torres a nabízí wellness centrum a restauraci. Nabízí termální vnitřní a venkovní termální bazény. Všechny klimatizované pokoje mají posezení s TV a telefonem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, ručníky a ložní prádlo. Balneario de Alicún má wellness centrum, které nabízí bahenní procedury, ošetření obličeje, teplé a studené koupele, sprchy s proudem a masážní sprchy. V okolí se v závislosti na ročním období můžete věnovat celé řadě aktivit včetně výletů s průvodcem, petanžů a her pro děti. V okolních horách vedou různé trasy pro pěší turistiku. Balneario de Alicún de las Torres leží 8 km od přírodní rezervace Gorafe Megalítico. Bary a restaurace najdete ve městě Gaudix, 30 km od hotelu. Gaudix má také vlakové nádraží se spoji do Madridu. Na letiště Granada je to 69 km.

Cuevas Los Coloraos - El Bandido
Cuevas Los Coloraos - El Bandido

Cuevas Los Coloraos - El Bandido se nachází v andaluské obci Villanueva de las Torres a nabízí terasu a výhled na město. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Cuevas Los Coloraos - El Bandido stojí 96 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.