Ubytování ve městě Villanueva de Córdoba

Město Villanueva de Córdoba se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de Córdoba nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de Córdoba

Casa Villanueva de Córdoba
Casa Villanueva de Córdoba

9,7 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Villanueva de Córdoba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Villanueva de Córdoba se nachází v obci Villanueva de Córdoba a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu. Prázdninový dům má 4 ložnice a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je minibar. Prázdninový dům stojí 20 km od Pozoblanca a 40 km od Montora.

La Casa de las Tias
La Casa de las Tias

9,7 / 10 (12 hodnocení)

La Casa de las Tias se nachází ve Villanueva de Córdoba a nabízí sdílený lounge. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 227 km.

Hostal Los Encinares
Hostal Los Encinares

9,4 / 10 (182 hodnocení)

Hostal Los Encinares se nachází ve Villanueva de Córdoba a nabízí 1hvězdičkové ubytování se společným salonkem, restaurací a barem. Tento 1hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, psací stůl, terasu s výhledem na město, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také lednice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 227 km.

La Casa del Médico Hotel Boutique
La Casa del Médico Hotel Boutique

9,3 / 10 (207 hodnocení)

Toto opravené panství z 18. století se nachází ve městě Villanueva de Córdoba, 1 hodinu jízdy od krásného města Córdoba, a nabízí venkovní bazén a moderní ubytování se Smart TV. La Casa del Médico Hotel Boutique poskytuje stylové, moderně zařízené ubytování s klimatizací, bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. La Casa del Médico Hotel Boutique má čítárnu s velkým žulovým krbem a tradiční andaluský dvůr uprostřed budovy. V jídelně se denně podává snídaně formou bufetu s místními produkty. Hotel se nachází vedle radnice města Villanueva de Córdoba. V okolních ulicích hosté najdou různé obchody, bary a restaurace. Za 20 minut odsud dojedete do přírodní rezervace Sierra de Montoro Cardeña.

Hotel El Volao
Hotel El Volao

7,8 / 10 (65 hodnocení)

El Volao se nachází v centru Villanueva de Córdoba na andaluském venkově. Jeho restaurace má střešní terasu s krásným výhledem a hotelový obchod prodává tradiční místní jídla. Pokoje v El Volao mají zdarma Wi-Fi, TV a minibar. Každý z nich má vlastní koupelnu, některé s vířivkou. Součástí hotelu je kavárna s barem a na terase si můžete vychutnat drink nebo občerstvení. Obchod prodává výrobky, jako je sušená šunka. El Volao stojí 25 minut jízdy od přírodní rezervace Cardeña y Montoro. Do krásného města Córdoba dojedete za 1 hodinu a 15 minut.

Hostal el Volao
Hostal el Volao

6,6 / 10 (104 hodnocení)

Hostal el Volao se nachází v centru města Villanueva de Córdoba a nabízí vlastní restauraci a bar. Tento penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a nepřetržitě otevřenou recepci. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a topení. Ve vlastní koupelně najdete vanu. V restauraci, která se specializuje na různá masa, se podávají regionální jídla a k dispozici je také denní menu. Hostal el Volao se nachází v údolí Pedroches, 20 minut jízdy od přírodní rezervace Sierra de Cardeña y Montoro. Do Cordoby dojedete autem asi za hodinu a do Jaenu za 90 minut.

ALOJAMIENTOS LOS PEDROCHES
ALOJAMIENTOS LOS PEDROCHES

ALOJAMIENTOS LOS PEDROCHES se nachází v andaluské obci Villanueva de Córdoba a nabízí balkon a výhled na město. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 227 km.