Ubytování ve městě Villafranco de Guadalhorce

Město Villafranco de Guadalhorce se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villafranco de Guadalhorce nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villafranco de Guadalhorce

Casa Rural Aguacate Piscina privada barbacoa exterior ideal grupos
Casa Rural Aguacate Piscina privada barbacoa exterior ideal grupos

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural Aguacate Piscina privada barbacoa exteriér ideal grupos se může pochlubit výhledem na bazén a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 27 km od vlakového nádraží Malaga María Zambrano. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 7 ložnic a 4 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 28 km od muzea automobilů a módy a 29 km od golfového hřiště La Cala Golf. Na letiště Malaga je to 21 km.

Villafranco Apartamentos
Villafranco Apartamentos

8,7 / 10 (151 hodnocení)

Villafranco Bed & Breakfast se nachází na venkově, 7 km od města Cártama a 38 km od města Caminito del Rey, a nabízí soukromý bazén a sluneční terasu. K dispozici je také gril. Ubytování má výhled na pomerančový háj a okolní hory, 2 ložnice, obývací prostor s CD přehrávačem, TV, rádio, jídelnu a lednici. Nechybí ani koupelna se sprchou. Villafranco Bed & Breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří golf a pěší turistika. Villafranco Bed & Breakfast stojí 9 km od měst Alhaurín El Grande a Coín. Málaga je vzdálená 24 km a přímořské vesnice Marbella a Fuengirola 35 km. Na letiště Malaga je to 18 km. Villafranco Bed & Breakfast se nachází na venkově, 7 km od města Cártama a 38 km od města Caminito del Ray, a nabízí soukromý bazén a sluneční terasu. Vezměte prosím na vědomí, že zde bydlí majitelé a bazén je sdílený s dalším ubytováním.

Cubo's Cortijo Alejo
Cubo's Cortijo Alejo

6 / 10 (1 hodnocení)

Cubo's Cortijo Alejo se nachází v obci Villafranco de Guadalhorce a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 24 km od vlakového nádraží Malaga María Zambrano a muzea automobilů a módy. Cubo's Cortijo Alejo stojí 18 km od letiště Malaga.